Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojony1

czy mam prawo ja o to prosic?

Polecane posty

Gość Zaniepokojony1

Dziewczyny potrzebuje Waszej porady. Największą satysfakcje seksualną doznaje gdy moja żona całuje mnie a ja na sam koniec odchylam się do tyłu i tryskam jej w usta. To dla mnie spełnienie wszystkich fantazji ale wiem, że moja żona robi to tylko dla mnie troche się poświęcając. Czy mogę ją o to kilka razy do roku prosić mimo, że wiem że ją to trochę zniesmacza?

Gość kikama
kochasz żonę?

Gość adddda
możesz ją co jakiś czas o to męczyć :) na pewno będzie to robić dla Ciebie, tylko nie bądź bardzo nachalny, mój za to ciągle namawia mnie na anal i tak drążył temat że w końcu się zgodziłam, tak więc nie daj za wygraną

Gość Zaniepokojony1
Najbardziej na świecie ale nie jestem egocentrykiem ani egoistą i nie wiem czy mogę prosić ją o spelnianie swoich fantazji gdy czuje, że dla niej to takie sobie

Gość ęą
a co byś zrobił jakby twoja żona poprosiła abyś zjadał jej kloca ,tak wiesz raz do roku choć ona by wiedziała ,że ciebie to zniesmacza ,ale jej to sprawia przyjemność ?oczywiście kocha cię ponad wszystko 🖐️

Gość Zaniepokojony1
a nie wystarczy ze caluje ja po calym ciele?

Gość kikama
więc z nią pogadaj. Jest różnica między "zniesmacza" a coś gorszego. Mnie tam np. nawet jeśli coś zniesmacza to świadomość że drugiej stronie jest miło sprawia, że to miłe. Tylko że są rzeczy, które mnie tylko zniesmaczają, ale np. uważam za poniżająca/niefajne. Myślę, że najbardziej empatycznie postąpisz mówiąc jak baaaaardzo Cię to kręci (odpowiednio podkreślając) jednocześnie mówiąc że nie chcesz jej krzywdzić/robić przykrosci

Gość dla niej to nie jest takie
sobie, piszesz, że ją to zniesmacza. Za mało ją kochasz. Czy zgodzisz się na jej fantazję - ona kocha się z obcym facetem a ty przyglądasz się temu? może to ją najbardziej na świecie podnieca/

Gość a co to za porownanie
zdrada do wytrysku? ja rozumiem ze kobiete moze cos takiego zniesmaczac, ale gdzie to porownywac do pieprzenia sie z innymi od razu? :D

Gość dla niej to nie jest takie
kobiety tez mają różne fantazje i wcale to nie jest zdrada:P

Gość no tak kobieta to oczekuje
ze facet wycaluje ja od stop do glowy, ale w druga strone to juz zniesmacza :D

Gość fantazje to nie zdrada
ale jak je wcielasz w zycie to juz jest a zreszta co do fantazji to niektorzy - kobiety i mezczyzni - juz potraktowaliby to jako zdrade tez