Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słonce_16

Miesiączka się spoźnia.

Polecane posty

Gość Słonce_16

Hej :) Mam 17 lat i ostatnio uprawialismy z chłopakiem petting. Robilismy to przez ubranie .. Jednak on wypuścił z siebie spermę. Nasze ubrania były wilgotne. Boję się, że moglo dojść do zapłodnienia i że plemniki dostaly się do mnie. :/ Spóźnia mi sie okres 2 dni. Miesiaczke dostaje co 33 dni.. Nie jest ona zbyt regularna, i moze to jest objawem, ale boje sie ze zaszłam w ciąze. Co robic ? Moze to tylko moje głupie urojenia . Prosze o pomoc. Pozdrawiam :)

Gość krępacja :P
Kochanie Nie jesteś w ciąży.Ale błagam-idz do lekarza jeśli planujecie wsółżycie!

Gość Słonce_16
Hmm? w sumie nie planujemy. Zrobilismy to z ciekawości. Narazie nie spieszy mi sie :) Uczę się, i jeszcze mamusią zostac nie planuje :) Dziękuje bardzo za rade. :) Może powinnam iść na jakies badania. A mam jeszcze pytanie. Jakieś 3 tygodnie temu miałam zapalenie pochwy i brałam globulki dopochwowe. czy od tego tez moze mi sie spozniac okres ?

nie ma możliwości, żeby doszło tak do zapłodnienia. a jak chcesz mieć 100% pewności i uniknąć stresu to zrób sobie test.

Oczywiście, że może. Każda choroba, infekcja, lekarstwa podróż czy stres może opóźnić owulacje i wtedy krwawienie jest później.

Gość Słonce_16
Też własnie się zastanawiałam ze od tego moze mi sie spoźniac okres. Dziękuje bardzo za rade ;)) Co do testu, poczekam jeszcze kilka dni. Mam bole podbrzusza tak jak co miesiąc przed miesiączką więc może wreszcie nadejdzie :) Pozdrawiam .

Gość RumakWChuj
Spal te ciuchy! Bo kogoś na przystanku zalejesz