Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mniammniamcia222

Chore fantazje

Polecane posty

jaki strach,seks jestseks,ma byc ostry,wyuzdany,chyba ze partnerka mowi dzis bawimy sie inaczej,to ok.Ale wszystko w granichach rozsadku.Co wy mozecie wiedziec o dobrym ostrym seksie;)

Gość Mniammniamcia222
No wlasnie co ja moge wiedziec skoro moj byly nie chcial tego robic:( A ja o tym marze dniami i nocami, snie o tym......

Gość myslisz kowboju ze
masz embargo na dobry sex :D?

Nieembarga nie mam,ale jakis swój patent i duza wyobraznie to na pewno:)

Gość Mniammniamcia222
Nie ma idealnego patentu ktory bedzie sie podobal kazdemu...:)

Gość mariola1234
mniam , to ty zerżnij dzisiaj tego twojego nowego kochanka, daj mu od tyłu i sama ostro ruszaj bioderkami, zachęć go do ostrej jazdy, powiedz mu kilka sprośności, poproś żeby za włosy Cię złapał. Jak umiesz to na jeżdzca go zerżnij.

Dokladnie,kazdej podoba sie co innego,i kazda z was ma inna mape ciala,nie to co mezczyzni sa prosci w obsludze;)

Gość Mniammniamcia222
hmm.. Umeim ale to ja chce zeby on mnie zerznal nie odwrotnie :D Chyba naprawde tak zrobie dzisiaj bo juz mnie roznosi. Ale w calej tej sytuacji najfajniejsze jest to ze znam sie z nim kilka lat, spotykalismy sie na piwo itd. zawsze gadalismy o seksie, gadamy i teraz to robimy. Ciekawe czy bedzie zadowolony z takiego seksu :D

Gość Mniammniamcia222
jeszcze chetnie bym go zaspokoila oralnie ale tez tak zeby trzymal mnie za wlosy i ruszal moja glowa mrrr...

Gość Mniammniamcia222
dokladnie. tak samo jak nie kazda kobieta chce zeby traktowac ja w lozku jak no badzmy szczerzy dziwke ;)

Szkoda ze takie kobiety sie gdzies marnuja z dala ode mnie;)W sumie same jestescie sobie winne,bo powinnyscie mowic czego oczekujecie,co wam sie podoba,a co nie.

Gość mariola1234
Jak go zachęcisz to zobaczysz zerżnie cię ostro, kochana. Poproś go o to, powiedz że lubisz bardzie ostro, może akurat tak potrafi.

Gość mariola1234
ja tam mówię czego pragnę swojemu M. ale to prawda wiele z nas wstydzi sie, boi swoich fantazji i pragnień, a to żle.

Gość Mniammniamcia222
ja nie mam oporow przed seksem, nie wstydze sie swojego ciala. Zdarzylo mi sie kiedys ze spotykalam sie z bylym chlopakiem tylko po to zeby uprawiac seks. Ale powiedzcie mi. Ja mieszkam w takim miescie ze tutaj wszyscy wiedza kto z kim, jak i gdzie. I czesto sie slyszy ze ta spala z tym, tym i tamtym. ta robila loda temu i temu, ta sie rznela na lawce tu i tu. o sobie tez kiedys cos uslyszalam. Dlaczego seks nie moze byc przyjemnoscia?? Trzeba sie z tym kryc a pozniej wstydzic tego co robilo bo ktos wypaplal. Kiedys mnie tez ponioslo i spotkalam sie z chlopakiem z ktorym umowilam sie tylko po to. Pozniej zalowalam bo miasto huczalo... Czesto sie slyszy a bo to puszczalska- tylko dlaczego- pieniedzy za to nie bierze

Gość Mniammniamcia222
no mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz bo jak to bedzie kolejny niewypal w lozku to oszaleje i naprawde zaczne podbijac do najwiekszych huliganow w miescie, naewt tych o ktorych slyszy sie ze bija dziewczyny zeby przezyc cos takiego :/

Przeciez to Twoje zycie,miej wyjebane nato wszystko,a co ktos jest materacem ze wszystko wie?

Gość Mniammniamcia222
nie jestem jakas pieknoscia ale faceci czesto do mnie wracaja, mam duze powodzenie i od kilku lat nigdy nie bylam sama. Tylko dlaczego nikt nie jest taki jakim chce zeby byl... :(

Gość mariola1234
Seks jest niesamowitą przyjemnością, ludzie są zazdrośni, zawistni, sami by chcieli kochać się z innymi, ale blokuja ich rożne rzeczy, jak małomiasteczkowe myslenie, no bo co ludzie powiedzą itp, dobrze że ja w większym mieście jestem, a Ty w jakim mieście ile mieszkańców ma?

Gość Mniammniamcia222
to miasto jest takie ze tutaj praktycznie wszyscy sa materacami. Faceci czesto przechwalaja sie , z ktora laska to nie spali i co robili. Niczego tutaj sie nie ukryje...Nie wiem jak to dziala ale tak juz w naszym miescie jest..

Gość mariola1234
Staranniej dobieraj kochanków, może starszych bo ci młokosi to mało potrafia zazwyczaj tylko gadac potrafia i rozpowiadaja potem kolegom.

Gość Mniammniamcia222
ok 12tys mieszkancow :/... Malutkie miasteczko... Chcialabym sie z ta wyrwac ale narazie nie stac mnie na to... Chetnie poznalabym jakas szalona laske z ktora bede chodzic na imprezy i sie zabawiac tam, podrywac razem facetow itd :D bo moje kolezanki niestety tego nie lubia (albo udaja)

Gość mariola1234
Jak facet się przechwala że spał z całym miastem to znaczy że mało ruchał i pewnie większość dała mu kosza, prawdziwy facet nie przechwala się tylko działa.

Gość Mniammniamcia222
tak tak teraz mam najstarszego ze wszystkich moich kochankow- 33 lata;)

Gość Mniammniamcia222
tez mi sie tak wydaje. W sumie jeden taki chlystek chodzi i gada wszystkim ze ze mna spal i jak to nie bylo zajebiscie (dobrze chociaz ze nie mowi ze bylo okropnie:P) . Oczywiscie to nie prawda. Pewnego razu nei wytrzymalam. Siedzial w tym samym barze z kumplami co ja. Widzialam ze cos im gada na moj temat. Nie wytrzymalam podeszlam do niego i spytalam sie czy naprawde tak fantastyucznie mu ze mna bylo i czy moglby mi to opwiedziec bo jakos nie moge sobie przypomniec tej sytuacji i nie wiem czy powodem tego jest to ze to sie wcale nie wydarzylo czy dlatego ze byl tak kipski w tym ze moj mozg stwierdzil ze nie warto zajmowac nim pamieci. Zatkalo go a kumple popekali ze smiechu

Gość Mniammniamcia222
oj nie chce tutaj ujawniac :)

Gość zapalniczke
Nie każdy młokos to gówniarz.Chwalacy sie swoimi przygodami

Gość mariola1234
chociaz województwo powiedz może blisko siebie mieszkamy ja z k-rk jestem

Trzeba bylo mu powiedziec ze strasznie malego mial,i zanim wszedl do juz sobie popuscil:)

Gość Mniammniamcia222
oczywiscie ze nie ale wiekszosc niestety tak.