Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssad

Jadlospis

Polecane posty

Gość sssssssad

Co myslicie o takim jadlospisie podczas diety rano godzina 8 Jedna kromka chleba ciemnego (pumpernikla) bez masla z serem zoltym 11 owoc np gruszka czaswem nic 13 zupka chinska 18 piers z kurczaka albo ryba, czasem krewetki z salata plus pomidory ogorki tp Jem tak i jakos nie chudne zbyt wiele:(

Gość dfisdfbiodfbosdnosdfjnsf
zupka chińska z torebki?

Tak poniewaz mam teraz taki czas ze w pracy nie mam czasu zjesc nic pozadniejszego a zupka ma malo kalorii. Wiem ze witamin i dobrych skladnikow to raczej malo:(

Gość dfisdfbiodfbosdnosdfjnsf
no zupka to chyba nie jest dobry pomysł...nie możesz w domu sobie przygotować i zabrać do pracy jakiegoś twarożku albo fileta z warzywami?

co to za dieta ?? :D:D:D - zolty ser wyklucz z diety - zupka chinska to jakas porazka - roumiem, ze pdoalas godziny posilkow - sniadanie powinno sie jesc max 2 godziny po przebudzeniu, a im czesciej tym lepiej - powinno byc najmniej 5 posilkow o stalych porach - musisz pic conajmniej 1,5 litra wody codziennie - dieta musi byc zroznicowana, a codziennie to samo

Gość abc odchudzania
kochanie poszukaj rozsądnych stron ntt - abc odchudzania, abc odżywiania, albo vitalia na pewno jesz za mało na śniadania i obiad, za dużo po powrocie do domu wtedy kiesy spalasz (praca do 16-17) powinnaś zjeść 70-80% całej żywności na dzień (zjeść tak do 14-15 czyli pory obiadowej to Cię powino zaspokajać na tyle aby po tej 17 już tylko coś lekkiego zjeść jak zjadasz po tej 16-17 tej to kiedy masz to spalić ja korzystam z vitalii i własnie tak bez wyrzeczeń chudnę :) wcześniej robiłam podobjie do ciebie (czyli odwrotnie niz powinnam) i może jakiś 1000kcal dostarczałam sobie a efektów nie było, teraz mam tak okolo 1400kcal a waga leci

a podalam tylko tak ostatnie kilka dni, kanapke z rana czasem jem z wedlina, czasem z twarogiem. Wiem ze ta zupka chinska to kiepski pomysl:P Co proponujesz do pracy zamiast niej? Cos na szybko A od sera zoltego jestem uzalezniona:( wiem ze musze przestac go jesc, a co myslisz o mozarelli? Pije duzo plynow zwlaszcza herbaty( bez cukru)

Dzieki dziewczyny za wsparcie, ogolnie schudlam juz prawie 20 kilo przez ostatnie 1.5 roku. Ale teraz zaczelam od nowa aby reszte pozegnac i nie chce waga spadac:( O d dzis tez musze zaczac cwieczenia intensywne bo kupilam stepper i chce zaczac biegac(chociaz tego nie nawidze) Bo 12 czerwca jade na wakacje i chciala bym zrzucic ostatnie 15 kilo i cieszysc sie smukla sylwetka

Gość abc odchudzania
nie trzeba wykluczać niczego, żółty ser ma dużo białka i wapnia jak poczytasz sklady etykietek to wybierzesz taki który ma najmniej tłuszczu (nabiał ocenia się pod kątem zaawartości białka i wapnia i za to chciej płacić :)- nie zawsze otdłuszczone jest lepsze na diecie jeśli razem z tłuszczem pozbęda się tam białka i Ca) poza tym tłustość serów żółtych to przesąd ze starych czasów - kiedy sery byłu 40 i 60% tłuszczu - spóbuj taki teraz znaleźć - teraz to koło 25% będą miały i tak założę się że zjesz tego sera niewiele... tego dnia po prostu inne posiłki wybierz takie z minimalną ilością tłuszczu zupki chińskie to dziwny wybór postaraj się wybrać cos zdrowszego :)

Gość abc odchudzania
ja do pracy przynoszę sobie obiad (mięso z kurcaka, indyk albo rybę - porcję czyli jakieś 125 g do 170 ryby i dotego codzień inne warzywa zielone/czerwone) odrzewam w mikrofali ale jak się zepsuła to parę dni przynosiłam w termosie ;)

Gość abc odchudzania
20kg - wow gratulacje! trzymaj się kobietko dalej

Gość jamuszeniestetyjuzoszczedzac
ja w pracy nie jem nic takich rzeczy jak zupka chińska przecież nie ma musu żeby jeść koniecznie zupę ostatnio przytyłam i tez nie chudnę ale dopiero wystartowałam zatem u mnie wygląda to np tak śniadanie 8.30-jedna kanapka z jogurtem naturalnym 10.30 jabłko lub 11.30 jakaś kanapka 13.30 jabłko lub 14.30 jakaś kanapka 19 obiad

Ja na kanapkach tez bym mogla ciagnac, ale wlasnie przez nie chyba glownie przytylam:P tzn nie jadalm cieplego posilku tylko ciagle kanapki. Ja kocham sery wszelkie zolte, fete , plesniowe, biale i mozarelle. Ale staram sie je ograniczac:) Musze zaczac sobie brac cos bardziej przemyslanego do pracy bo wiem ze te zupki chinskie to sama chemia. I zmusic sie do biegania i wiekszego ruchu

Co myslicie dziewczyny zamiast zupki chinskiej wziasc salatke np z tunczykiem?(bez majonezu)