Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetow

Jak i kiedy mezatki zdradzaja

Polecane posty

Gość gość
ja tez miałam obawy;) ale poszłam w to nareszcie czuje sie kobietą :) seksowna bielizna , dobre perfumy jak idę na spotkanie;) super:) polecam:)

Gość kobieta po przejsciach
Nigdy nie miałam kochanka,nie zdradziłam realnie.

Gość gość
to szkoda:) kochanek dobra rzecz:)

Gość gość
Mnie podnieca kolega mojego męża.pracuja razem i co mam zrobić?

Gość kobieta po przejsciach
Zostałam zdradzona,więc nie przyznam Ci racji.Zdrada boli.

Gość gostek z sl
A ja bym popiescil jakas mezatke ze slaskiego bo nic leprzego niema jak romansik z mezatka

Gość gość
"ja zdradzałm kilkakrotnie 2011.03.23 ale powiem z ręką na sercu, ze to nie była wina męza ani nie miało to związku z sytuacją w moim małżeństwie po prostu do tego stopnia traciłąm głowę dla tych kolejnych facetów, że nie potrafiłąm się oprzeć wiem, głupie, ale pisze szczerze.... co wiecej: wtedy kiedy miałąm problemy w małzeństwie, nie w głowie mi były zadne romanse" X to jest najszczersza i najmądrzejsza wypowiedz jak tu czytałem na kafe:)

Gość gość
niestety gdy "obcy" facet zwoci na Ciebie uwage i zacznie komplementowac, kazda w koncu sie rozwiaze..,. Nie wiem o co chodzi, ale adorowanie i komplementowanie kobiet,pokazywanie im, ze uwazaja je niemal za boginie, predzej czy pozniej sprawi, ze kobieta ulegnie. Wiem,ze to ozenie najlepiej o nas drogie Panie swiadczy, ale wiem po sobie, ze chociaz jestem przywiazana do meza, - w malzenstwie jest roznie- i jesli obcy facet trafi na dobry moment, szybciutko udamu sie przeleciec mezatke.- taka prawda, jak to sie mowi: okazja czyni zlodzieja..(przetlumacz sobie odnosnie tematu) :)

Gość gość
Jestescie idiotkami ze wierzycie w te wszystkie puste slowka i komplementy. Kilka milych slowek i darmowe bzykanko.

Gość gość
gość dziś haha, a ty myślisz, że bez tych słówek by nic nie było, nam też zależy na darmowym bzykanku pajacu, my tez was wykorzystujemy:D

Gość gość
Naiwne i durne jestescie i tyle. Dwa puste slowka i kisiel w majtkach, juz wyobrazacie siebie jako ksiezniczki,a nas jako ksiecia z bajki :D

Gość karolwielki
Może jakaś zamężna pani napisze do mnie chętnie o tym porozmawiam karol wielki150@wp.pl

Gość karolwielki
Ja chętnie bzyknę jakąś zamężna panią karolwielki150@wp.pl

Gość gość
Męża bym nigdy nie zdradziła bo to obżydliwe! Mieliśmy seks w trójkącie raz teraz tylko wymiana Partnerów jest wspaniale nie czuje sie mąż odstawiony od cycka.

Gość gość
jesteście obrzydliwi:o

Gość mezulek
Seks z innym to niekoniecznie zdrada ja osobiście na mówiłem żonę aby się po starała o kochanka co ją wyruch tak jak ja to robiłem na początku związku pożądnie tak z namiętnością. Bardzo dużo wniósł o to do naszego pożycia i seks znowu jest ostry namiętny .

Gość gość
mezulek 19,56.Nie piszesz czy kochanek rżnie twoja żonkę w twej obecności?Powinien bzyka ją w twej obecności jak to jest u nas po nim wchodzę w żonkę a ,żonka mu obciąga kutasa i patrzymy sobie z kochankiem w oczy zwiększa to podniecenie nas oboja.

Gość gość
mężulek, gdybyś był jeszcze tak skuteczny w namowach siebie i wziął do ręki zamiast hooyya, słownik ortograficzny:o

Gość karolwielki
lubię cudze grzeszne żony od 20 do 50 wiosen karolwielki150@wp.pl

Gość karolwielki
jak jakaś pani chce poklikać to zapraszam na pocztę karolwielki150@wp.pl

Gość gość
Zdrada to ohyda.Gdy nie ma zdrowych relacji z mężem to wtedy zdradzają często oboje!A wystarczy się dogadać co do trójkąta lub wymiany partnerów.Ja miałam seks z innym facetem w obecności męża i nie było problemów.A mamy powtórzyć ten seks z wymianą partnerów.

Gość gośćfacet
pupa blada 2013.06.18 Moj maz masturbuje sie mna raz w miesiacu tak tak moi kochani >>>>> niestety taki ubogi "seks" to normalka z większością polskich facetów po kilku latach w związku. Dziwie się że większość kobiet to toleruje i już dawno nie poszły dymać innego.

Gość gość
mojego kumpla żona wydymała już pół miasta w którym mieszka, a ten debil o tym wie( najpierw to ignorował i nie chciał tego widzieć ) to toleruje i mówi że ją kocha, faceci też potrafią być nielogiczni i dawać za dużo "wolności" rozbrykanym babom

Gość gość
Bla bla bla, głupie gadanie. To siedzi w głowie kobiety. Mi nie prawi komplementów, nie moge na nim polegac etc. Na chu...steczke mi nastepny strup na tyłku?

Gość gość
Kiedy zdradzają? wtedy kiedy maja na to ochotę tak jak faceci:) skok w bok nie jest zły:)

Gość gość
Kobiety zdradzają jak nie mają regularnego seksu.Ze mną było tak, że mąż wyjechał na pół roku na saksy.Nie chciał w międzyczasie przyjeżdżać bo koszty.Miałam z nim zawsze regularny, codzienny seks.Wytrzymałam 2 miesiące. Potem już miałam kisiel w majtach na widok co niektórych, co przystojniejszych kolegów w pracy.Jeszcze trochę wytrzymałam i pękłam .Świadomie weszłam w układ z jednym z kolegów, żonatym .Kilka razy w motelach, kilka razy u mnie.Też w pracy i w samochodzie.Tak , możecie bluzgać że okazałam się dziffką. Robiłam to jednak z przyjemnością, chciałam.Lubię seks i potrzebuję go, rozłąka i brak seksu to nie dla mnie.

Gość gość
a czy jeśli mężatka raz zdradziła to będzie już zawsze zdradzać gdy tylko pojawi się w małżeństwie jakiś kryzys?

Gość gośćangel
To chyba zależy czego ten kryzys dotyczy. Ale prawda jest taka, że najtrudniejszy jest pierwszy raz, potem już jest z górki.