Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość reminia

ojciec mojego chlopaka to brudas

Polecane posty

Gość reminia

Moj chlopak mieszka z ojcem i bratem. Jego ojciec ma z 60pare lat. zrobil sie straszny dziad. pewnie przez rozwod ze swoja zona. ale bez przesady . niewszyscy tak sie zachowuja po rozstaniu tak jak on. zreszta to on byl problemem, pil ,awanturowal sie i reke podnosil na zone itp. Wogole jest taki problem u niego w domu ze ja juz niemoge sie polapac. W mieszkaniu za czysto niejest, nigdy niewidzialam ojca mojego faceta z odkrzaczem czy sprzatajacego cokolwiek. (jestesmy 2lata) u mojego w pokoju jest czysto on odkurza sprzata wyciera kurze itd. powiedzial mi ze on niebedzie sprzatal chaty on ma u siebie czysto a reszta go nieinteresuje. jego brat to ... jego wogole niema wsumie. No ale dobra , chodzi mi o tego ojca...( mozecie zasugerowac bym ja sie wziela troche za sprzatanie ale ja tam niemieszkam tylko przychodze spotkac sie z moim i niemam zamiaru sprzatac 3pokoji w tym tego leniwego brudasa ) jego ojciec traktuje mojego faceta jak dziecko jakies. ma 28 lat.. i niemam zamiaru sprzatac 3pokoji w tym tego leniwego brudasa). wiem wiem powinien sie wyprowadzic ale bylo pare sytuacji ktore na to niepozwolily , w tym roku juz chce sie wyniesc. niema sytuacji ze przylaza do niego koledzy pija piwa halasuja... niema . raz na jakis czas kolega wpadnie ale to naprwade czasami bo pracuje za granica. i wiadomo ze chcemy posiedziec ale nie tak jak mysz pod miotla tym bardziej w sobote. nieprzesadzamy ale gadamy smiejemy sie. a jego ojciec potrafi krecic sie krecic , nasluchiwac, wylaczyc tv i wejsc o 20 wieczorem i zwrocic nam uwage "co sie drzecie??!!" hmm... a czesto gramy w ps3 tym bardziej jak jest teraz ps3z kontolerami. albo wypytuje sie o wszystko a to a tamto a co za poczta co za list a co tam masz a to a tamto ... ahh. a co mnie najbardziej denerwuje to fakt ze niemyje rak po wyjsciu z toalety. ja przestalam tam jest wiecie jak to glupio jest w swieta np . jak przyjde do mojego a nieruszam nic co jego ojciec zrobil... glupio mi ale wiem ze nic mi nieprzejdzie przez gardlo. juz probowalam delikatnie powiedziec mojemu ze jego ojciec niemyje rak po wyjsciu z kibla i czesto tak robi . zapali fajke i idzie robic obiad. ale moj chlopak twierdzi ze jego ojciec zawsze myje lapska jak sie bierze za obiad... tyle ze on niewie i niewidzial jak jest naprawde.. i wylazi z tego kibla i niesplucze niemowie tu o "2" he ale wkurza mnie to bardzo bardzo BARDZOO! bo ja jestem czysta dziewczyna i dbam o siebie i lubie pozadek. Juz mowilam mu zeby wzieli sie za sprzatanie ten niech w kuchni poogarnia bo naprawde jest co... pomimo ze w zlewie niema zadnych naczyn a na blacie niema niepotrzebnych rzeczy to uwierzcie mi ze jest syf. niewiem czy ja przesadzam jakos czy powinnam mojego faceta utemperowac jakos pod tym wzgledem czy lepiej sie zamkanc i zniesc to jakos... tyle tylko ze mi jest ciezko patrzec na te paprochy kurz ,pajeczyny . jak ja mam sie zachowywac nieptzychodzic tam? i czy moge myslec ze moj tez bedzie taki kiedys? bo jak by niebylo planuje z nim jak narazie wspolne zycie.. chociaz niewiadomo jak to bedzie. wescie cos napiszcie ... dzieki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować