Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela na miotle

masaz czekoladowy - opinie

Polecane posty

Gość ciekawiostka
a w jaki sposób on walczy z cellulitem?

Gość mandorietta
smaczny i skuteczny. znajoma masażytska zaleca go nie tylko na chandrę, ale i na celullit

Gość krolowa lansu
u mnie dziś za oknem szaro, buro i smutno. przydałby się taki masażyk... :)

Gość olachetnanawszytsko
o tak! też bym się pokusiła o taką atrakcję.

Gość mantarynga
po takim czymś to chyba z godzinę trzeba się moczyć w wannie ;)

Gość ziutka1834
idę z przyjaciółką w sobotę - liczę na mega wypas :D

Gość graddesz
ja nie lubię czekolady, więc się nie skuszę.

Gość vbncmxz,ghfjdsl
ale tu chyba nie do końca chodzi o to, kto lubi czekoladę:) Mam wrażenie, że w takim masażu liczą się przede wszystkim wrażenia cielesne. Zresztą, jak ktoś nie lubi czeko, to moze iść na inne masaże. Przejrzyj swoją okolice - na pewno oferta jest bogata.

Gość notforme
no moze i fajne, ale nie dla mnie. na samą myśl, że ktoś będzie mnie dotykał dostaję drgawek...

Gość misioletta
kurde nigdy nie pojmę kobioet, które nigdy nie miały robionego masażu, ale na wstępie pierniczą, że one masaży nie lubią.

Gość Ullka
Ten masaż to naprawdę fajna sprawa, i powiem szczerze, ze nie interesuje mnie, że ma różne opinie. Relaksuje i już. A o siebie trzeba dbać. Raz w miesiącu czy na dwa miesiące taki masażyk, wizyta u kosmetyczki na zabiegi oczyszczające, suplement diety belissa włosy skóre i paznokcie i krem Siquens do cery przesuszonej - i czuję, że naprawdę jestem piękna. I zdrowa. A samopoczucie jest niezwykle ważne

Gość kleofilek
Ullka, a Ty chodzisz na takie masaże regularnie?

Gość gosia nr 2 ;)
a mi się ten filmik nie ładuje :((

Gość azurekab
Koleżanko od filmiku, mogłabyś wstawić jakiś lepszy link? Narobiłaś mi ochoty na taki masaż, dlatego jestem ciekawa, jak to wygląda w rzeczywistości. Niestey, mnie takze link nie chodzi :(((((

Gość uczulenieczekoladkowe
ja niestety mam uczulenie na tradycyjną czekoladę. Mogę jeść tylko białą. Jak myślicie, czy ta czekolada używana do masarzy też może działać alergennie?

Gość czekoladowe-innowacyjki
Masaże czekoladowe sa super szczególnie o tej porze roku. Szaro, smętnie i chłodno, atu gorąca czekoladka na ciele. mniam mniam mniam ;)

Gość activrati
Ja polecam raczej masaże gorącymi kamieniami lub coś z olejkami aroma. To jest dopiero czad! Z czekoladowych atrakcji nigdy nie korzystałam, więc nie wiem, ale gorące kamulce są git!

Gość moccaqqq
ja próbowałam kiedys masażu czekoladowego i coś co mogę poradzić - dziewczyny uważajcie, ponieważ pilnujcie żeby ta czekolada była gorąca, bo ja przy samym masazu zmarzłam niemiłosiernie , brrr - to z tych złych doświadczeń - z dobrych - wiem, że Wrocławski Dermamed ma promo na 1 i 2 godzinne masaże - idę jutro się zrelaksować :)

Dziewczyny masaż czekoladowy nie tylko pieści nasze ciało ale i zmysły. Doświadczenia super tylko musi to robic osoba która wie o co chodzi. Zapalone świeczki, podgrzewany stół, relaksacyjna muzyka i ten piekny zapach połżczony z dotykiem osoby wykonującej masaż ( najlepiej masazystki) coś WSPANIAŁEGO! Tym bardziej że w mejscu do którego chodze jest wykonywany również peeling czekoladowy wiec bardzo bardzo polecam ! 796628171

Gość umciak
Dostałam zaproszenie na taki masaż do DS Instytut w wa-wie, od psiapsiółek w prezencie imieninowym, zamiast kwiatków ;) Po prostu rewelacja, tym bardziej, że uwielbiam czekoladę i jej zapach i byłam w trakcie masażu w siódmym niebie. Był robiony roztopioną gorąca gorzką czekoladą i pachniało to wszystko nieziemsko po prostu. Od razu wszelkie lekko depresyjne myśli odleciały w siną dal, a skórę przez dłuuugi czas miałam gładką i super nawilżoną. Jednak te wszystkie kupne balsamy nie dają takich rezultatów, bo nawet jak się wysmaruję jednym czy drugim po kąpieli, to bardzo szybko mam znowu suchą skórę, na nogach szczególnie, więc efekt po tym masażu mnie po prostu zauroczył. Szkoda, że nie mogę sobie na niego pozwolić chociaż raz w miesiącu, ale cóż... są inne wydatki. Aczkolwiek, chyba skusze się przynajmniej raz na kwartał ;)

Gość Olfa.
Byłam, byłam ostatnio w Yasumi epil. Bardzo przyjemny zabieg. W prezencie od chłopaka na urodziny dostałam. Miałam czekoladowy masaż twarzy, szyi i dekoltu oraz odżywczą bananową maskę algową na twarzy, szyję i dekolt. Polecam, bo to bardzo fajny sposób na odprężenie się i na poprawę wyglądu swojej skóry.

Gość Karinka158
Zdecydowanie polecam :-) Byłam tydzień temu w DS Instytut na odżywczo-relaksacyjnym masażu gorącą czekoladą. Było miło i pachnąco. Po masażu moja skóra była zdecydowanie gładsza i nawilżona. Naprawdę świetna sprawa.

Gość zdecydowanie brak relaksu :/
ja też się skusiłam i poszłam u nas w miasteczku do takiego małego salonu - ogólnie nie podobało mi się. nie wiem ,czy kobieta, która się tym zajmowała dobrze to robi czy nie, ale brakowało mi kameralnej atmosfery i miłych dla ucha dxwieków. Trudno się relaksowac, gdy za sciana ktoś napier%^&$ala młodetm udarowym.

Gość Jagnasek
Hej, Pół roku temu moja przyjaciółka wyszła za mąż. Oczywiście, jako dobra druhna zorganizowałam jej Wieczór Panieński. Jednym z prezentów była wizyta w salonie i masaż czekoladowy. Na podstawie opinii zdecydowałam się na DS Instytut przy Placu Trzech Krzyży (znacie?). Faktycznie - strzał w dziesiątkę. Agnieszka od razu zrealizowała prezent i była zachwycona. Wyszła z salonu odprężona i pachnąca pysznie - czekoladką :-) Świetna opcja na prezent. Naprawdę polecam :-)

Gość czekollassasssa
widziałam u mnie w salonie, że niedawno pojawiły się właśnie masaże gorącą czekoladą. skoro zima wciaz się przeciąga, to chyba się skuszę.

Gość Kaska791
Ostatnio byłam na takim masażu w nowootwartym salonie. Masaż rewelacja.Zrelaksowałam się ma maksa a moja skóra jedwabiście gładka. Ceny mają przystępne bo promocyjne na otwarcie.Adres urexux@wp.pl Miła kameralna atmosfera sprawiły , że wyszłąm z tamtąd jak z raju. Mają też inne masaże w ofercie