Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dtgbht6hj6

CO MYSLICIE O PRACY JAKO KOSMETYCZKA???? CZY UWAZACIE,ŻE TO MAŁO AMBITNA PRACA?

Polecane posty

Gość dtgbht6hj6

szczerze, taka kosmetyczka w salonie kosmetycznym.

Gość Sabrima
Na pewno wymaga wiele cierpliwości. Pamiętam jak koleżanka robiła mi tipsy. Dwie godziny masakra ja bym tak nie mogła

Gość Sabrima
Napewno wymaga cierpliwości ja pamiętam jak koleżanka robiła mi tipsy masakra dwie godziny

Gość anooo
Jak jesteś w tym dobra, to praca super :). No wiadomo jak ktoś lubi się uczyć, to to nie jest szczyt marzeń, ale na pewno lepiej być dobrą kosmetyczką niż byle jaką powiedzmy ekonomistką...

Gość praca jest super, choc czasem
ciezka, ale pod warunkiem, ze bedziesz lubila to co robisz i wkladala w to "serce" :), klientki napewno to zauwaza i docenia wracajac do ciebie..satysfakcja gwarantowana :).

Dlaczego??? umiejętności tzreba mie i też artystyczne np. p[rzy malowaniu paznokci czy makijazach ale ja bym się brzydziła babrac na kimś mnie kosmetyczka i fryzjerka te zawody obrzydzaja bo to rozne ludzie przycodzą a odmowic nie można jak kase ma :O

Gość dtgbht6hj6
up up

Gość gdfsgsrd
to zalezy jakie sie ma ambicje ja wlasnie zaczelam studium kosmetyczne a mam wyzsze wyksztalcenie w zupelnie odmiennym kierunku, troszke sie miotam z poczuciem winy ze zaniedbuje to co osiagnelam dla jakiegos tam studium ale robie to bo mi sie to podoba patrz na to co ty czujesz!! nie patrz na innych

Gość thytjhryujht
gdfsgsrd- a jakie studia skonczyłas? ja stoje przed podobnym wyborem, a jestem po resocjalizacji...