Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała kiełbasa

solarium a piękny wygląd

Polecane posty

Gość biała kiełbasa

czy wy też się czujecie okropnie jak nie jesteście opalone??? ja fatalnie, czuje się jak biała kiełbasa, nieopalona skóra wygląda okropnie, a tu ciepło się zbliża wielkimi krokami, ja nie założe nic krótkiego dopóki się nie opalę..... Ale jak się opalić w kwietniu????? Pozostaje solarium lub bycie odrażającą białą kiełbaską....

Gość twims
Biała kiełbaska :D:D:D hahaha :D ja lubię swoją białą skórę i nie rozumiem tego pędu do opalania..

Gość s/l;khg
ja tez nie lubie byc biala...:/

Gość Maja1990
a ja chodze na solarium bo sie czuje wtedy dobrze opalenizna jest sexi

Gość mam jak ty
też czuję się wtedy taka naga, a nogi - konkretnie łydki tule że patrząc od przodu, wyglądają jak butelki mleka - dosłownie, koszmar.

Gość LoriAnna...
''opalenizna jest sexi '' owszem ale naturalna, silna solarowa opalenizna wyglada tak sztucznie i okropnie ze osobiscie wole byc biala

Gość pixiiii
a ja po opalaniu na solarium mam jaięs plamy na ciele i mi nic innego nie zostaje jak smażenie sie na słońcu a tego nienawidzę :/ albo smierdzącycy i schodzący plamami samoopalacz :/

Gość s/l;khg
blada skora jest odrazająca, opalenizna nie dosc ze wygląda ładnie to wyszczupla przynajmniej optycznie...

Gość jghjhff
ja tez, obecnie jestem zaje*iscie blada ost raz na solarce bylam na poczatku lutego.. nie mam teraz siana. nie chodze tam czesto, jakies 2 razy na miesiac po 15 min bo jak chodze na mniej to nie widac roznicy. zasrana moda.

Gość opalllllllllll
a na natryskowym solarium ktoras z was byla?

Gość biała kiełbasa
a ja się czuje strasznie, mam taki koszmar przed oczami: środek lata, upał, tłumy na plaży, opalone laski i kolesie, a ja taka idę taka biała i wszyscy mnie palcami wytykają. Mam taki uraz bo zawsze ciężko mi się skóra opalała, dopiero po solarium coś tknęło, ale wszyscy z mojego otoczenia, twierdzą, że to strata kasy i zdrowia, tylko jak tu żyć w dzisiejszym świecie, gdzie z każdych stron zalewanym się jest fotkami, klipami, filmami, reklamami z super laskami.Czasami w ogóle nie czuję się kobietą jak na to popatrzę, chociaż wcale nie jestem gruba

Gość przesadzasz ja znów
jak się w lecie opalę za bardzo, to czuję się jak wieśniara.... jasna cera wygląda znacznie bardziej elegancko moim zdaniem!

Gość przesadzasz ja znów
ja mam odwrotnie, słonko mnie szybko chwyta.... używam zawsze filtrów 50, ale i tak mnie zaraz chwyci, jak tylko na słońcu dłużej zostanę :O

Gość twims
Za cholerę nie rozumiem tej obsesji i dążenia do opalenizny..co w tym fajnego? Wypielęgnowana, jasna skóra wygląda przepięknie!

Gość karoinkaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bylam na solarce 3x10 min i wystarczy na poczatek

Gość Maja1990
przez solarium znikaja mi krostki z nóg i zaczerwinienia jest idealne dla mojej cery .. przedewszystkim opalenizna jest apetyczna .

Gość karoinkaaaaaaaaaaaaaaaa
niektorym pasuje blada skora, niektorzy maja naturalnie ciemna a niektorym potrzeba troche ja poprawic chociazby solarka