Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzcie tajemnice

masturbacja-jak to robicie?

Polecane posty

Gość zdradzcie tajemnice

Dziewczyny, napiszcie jak to robicie :) Faceci-jaka macie fantazje z tym zwiazana?

Gość mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja ogólnie lubię patrzeć jak żwawy paluszek wiruje tam gdzie trzeba, a potem jak już wiem w jakim rytmie to z rozkoszą przyłączam się do tego języczkiem :)

Gość zdradzcie tajemnice
:):) chce zrobic swojem facetowi prezent a dokladniej nagrac filmik... oczywiscie widzial mnie juz w akcji ale chcialabym zeby ten filmik byl wyjatkowy...pomozcie :)

Gość zdradzcie tajemnice
Dziewczyny i Chlopaki, napiszcie!

Gość zdradzcie tajemnice
szkoda

Gość zdradzcie tajemnice
nikt sie tutaj nie masturbuje...

Gość MISIU:)
ja tak nawet czesto ale tu niepisze otym bo sa glupie wypowiedzi nieraz wejdz na gg 21138699 to pogadamy jak zechxesz

Gość ooooooooooohahahahaha
Ja zrobiłam kiedyś mojemu facetowi taką niespodziankę. Było upalne lato, mieliśmy jechać autem do znajomych dosyć daleko, więc stwierdziłam że zabiorę ze sobą sztucznego penisa, jednego z mniejszych jakie miałam, przeznaczonego do pupy i przed wyjazdem wsadziłam go sobie w pipkę i ubrałam spódniczkę. W trakcie jazdy, gdzieś w połowie drogi mój facet jak zwykle głaskał mnie po kolanku i coraz wyżej i wyżej i ... surprise! Zajebiście się podniecił, skręcił w pierwszą lepszą leśną ścieżkę i tam mnie posuwał na pniu, a druga dziurka była szczelnie zatkana wibratorkiem :P

sorki że zboczyłam trochę z tematu, ale namawiam Was laseczki do takich experymentów :D

uklęknij wypnij tyłek, i jazda z wibratorem, paluszkami, ważne żeby było widać że jesteś naprawdę podniecona, potem połuż sie na plecach i pokaż do kamerki nabrzmiałą c łechtaczkę, rób sobie palcóweczkę, jak dla mnie to możesz jeszcze poswintuszyć lub pojęczeć. Zacznij sie masturbować a sama wpadniesz na pomysł, ważne żeby widział że nakręcona jesteś. Tyle

oooh, niezłe, jak Ty doszłaś z wibratorem do auta, nie wypadł Ci. Tajemnica lepszy od wibratora byłby własnie sztuczny penis.

Chyba skłamałam niechcący, to nie był wibrator - bo nie wibrował! hehe, ten akurat został w domu. To był sztuczny penis, a nie wypadł bo po pierwsze nie miał za bardzo czasu wypaść, a po drugie mam naprawdę ciasną pipkę!!!

Gość zdradzcie tajemnice
a jakies gadzety?kajdanki, wibrator, bita smietana?:P striptiz?:D moze to wszystko polaczyc fajnie?

Gość zdradzcie tajemnice
?:)

Gość zdradzcie tajemnice
tak :)

No to pewnie lubisz posmarowac sobie c*pke bita smietana, zeby dane bylo komus ja z niej zlizac, czy nie?

Gość zdradzcie tajemnice
zdecydowanie...