Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2323wsadsfcdr

napiwki u fryzjera

Polecane posty

Gość 2323wsadsfcdr

Jak to jest. Fryzjerkami mówi 30 zł ja jej daję 50 a ona że nie ma wydać ,to mówię żeby wydała 10 zł a ona że dalej nie ma. Mój błąd że nie rozmieniłam pieniędzy, ale akurat mam wyliczone do pierwszego i nie mam pieniędzy na takie napiwki.

Gość lui vitouuuu
mnie nigdy nie obchodzi, że ktoś nie ma wydać, czekam na resztę, to nie jest problem klienta, a jeśli chodzi o napiwki to nie daję ich bo nie zarabiam jak w anglii czy innym cywilizowanym kraju, za fryzjera płacę w w-wie 100zł i to wystarczająco dużo żebym miąła jeszcze kogoś sponsorować

Gość 2323wsadsfcdr
Ja wiem że tak jest jak się płaci 100 zł, ale specjalnie poszłam to taniego bo w tym miesiącu brak kasy. Fryzjerka się napracowała,dobrze mnie ścięła nie gorzej niż ta za 100 zł, także źle się teraz czuję, bo co innego jak odwala kaszankę a co innego jak nie. Niby niskie ceny ale czekają chyba na napiwki, tylko nie rozumiem tego że sugeruje jego wysokość hmmm

Gość Laseczka..;-
no i ch... cena to cena, jak kosztuje 30 to tyle płacę, jak ktoś chce żyć z napiwków to trudno, ja nie daję, ale masz problem, kuźwa

Gość 2323wsadsfcdr
nie rozumiem tej sceny, że nie ma wydać i jej koleżanka również