Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosiaaaaaa

Jaki prezent na ślub? Szybko! Doradzcie cos!!

Polecane posty

Teraz dosyć popularnym prezentem ślubnym jest..grill. Chociaż biorąc pod uwagę sezon, to taki prezent na pewno będzie trafiony. Na broilking.pl jest spory wybór grilli gazowych, które idealnie nadają się do tego celu. Na pewno jest to oryginalny prezent, ale również przydatny.

Gość to wszytsko to badziew...
hahahahahaha, dobrze, że swój ślu mam już za soba, bo jak pomyślę, ile pierdół mogżna teraz dostac to mi słabo: ramka pierdu pierdu, lub grilll hahahaha

Gość halinkadraba1
tak na szybko.... to tylko kwiatki :) do pozostałych prezentów musisz się bardziej przyłożyć :/

Gość madra myszka mickey
raaaaany, po co komu młynek do pieprzu w prezencie??

Gość kołtuniatko
nic im nie kupuj.

Gość klassi
niektórzy jak nie wiedzą co dać to wkładają kilka stówek do koperty + kwiatki i już. Ja chyba wolę bardziej spersonalizowane prezenty. Według mnie całkiem nieźle mogą się sprawdzić vouchery na różne przeżycia, czy też kursy. Myślę, że romantyczna kolacja z masażem na przykład w takim miejscu jak Głęboczek spodoba się każdej parze młodej.

Gość daniell251211
A czy można sprawić młodym rower (jedna sztuka). Chcielismy się zrzucićna rower dla naszej koleżanki, ale jak jej kupimy rower, to nie starczy nam kasy na prezent dla jej faceta. No i jestesmy w kropce.....

Gość podstawowe pytanie
idziesz na ślub czy wesele ? Bo to duża różnica.

Gość blumy
Wiecie co, pieniądze to najmniej wyszukany prezent, a taka jest prawda, że po weselu pieniądze szybko się rozchodzą i po prezencie nie zostaje w zasadzie nic. Ja bym jednak była za podarowaniem czegoś, co może Młodym się przydać. Ekspres do kawy, żelazko, opiekacz itp. - z takich prezentów młodzi na pewno będą tez się cieszyć. Na stronie medialuxa są bardzo atrakcyjne ceny, wiec wydaje mi się, ze warto tam zerknąć.

Gość zwariowana-narzeczona
moze to i reklama, ale co mi tam :) polecam (sama w tym roku na 2 sluby bede miec cos takiego) kamasutre na wesolo z para mloda w roli glownej w antyramie :) kolezanka powoli zaczyna wprowadzac do swoich "uslug" cos takiego :) jak ktos by chcial zobaczyc jak to mniej wiecej wyglada to podajcie maila :)

Gość nononono
też mnie się wydaje, że jak musisz kombinować na szybko to jakieś kwiatki, czy zwyczajnie koperta będzie ok, a jak masz nieco więcej czasu, a to są dość bliscy znajomi to warto się przyłożyć do prezentu. Myślę, że jednym z lepszych jest sprzęt AGD, to na pewno się przyda na nowej drodze życia w nowym mieszkaniu. A jak chcesz, żeby był niezwykły i nietypowy możesz sobie zajrzeć na stronę sklepu magicznaplaneta.pl tam wybór jest duży i często mają jakieś fajne promocje więc nie zapłacisz za dużo.

Gość panna młoda z Wawy
Nie ma co kombinować - albo pieniądze w kopercie, albo bony zakupowe,ale wyłącznie z renomowanej firmy np. Apartu

Gość bony odpadają
Podarujesz bony z Apartu to wiadomo że bardziej ten prezent jest dla panny młodej. Cóż może mężczyzna potrzebować po ślubie spinki ma więc nie nakupi ich nie wiadomo ile, za zegarek to trzeba dać 1000 albo i więcej więc bon już tego nie obejmie więc chcąc nie chcą trzeba dopłacić ze swoich czyli to jest taki prezent z przymusem na dodatkowe wydanie kasy. Nie wszyscy mężczyźni chodzą w łańcuchach , branzoletach. Zatem bon z apartu jest głównie dla kobiety żeby sobie nakupiła świecidełek a gwarantuję wam że nie każdy po weselu myśli o kupnie biżuterii tylko o kupnie mieszkania, samochodu itd. W końcu zaczyna się nową drogę życia

Gość młoda 22 mamusia
My na wesele kumpla kupiliśmy prześliczny starodawny album na zdjęcia. Album miał okładkę na zdjęcie profilowe młodej pary. Album był klejony, porządny, gruby :) Można było też pisać notatki pod zdjęciami. Naprawdę był cudowny;) i sama bym taki chciała :) kosztował 100zł A do tego kupiliśmy złożoną ramkę na zdjęcia, też była śliczna na 4 zdjęcia jednocześnie w formacie tak jakby książki, do salonu czy sypialni ekstra. Kosztowała 100zł. Do tego w kopercie daliśmy kupony lotka + 300zł Wydaje mi się, że prezent całkiem w porządku :) Co myślicie?

Gość katarzynairadoslaw
Podejrzewam że dobrze musieliście znać parę młodą i ich upodobania że kupiliście im album oraz ramkę na zdjęcia. Trzeba dobrze znać gust młodej pary żeby kupić album wyglądający na przestarzały i ramkę pasującą do ich wystroju wnętrz

Gość kokospoko123
voucher do spa też wydaje się być ciekawą opcją. zwłaszcza, że młodzi nie zawsze mają możliwości finansowe by jechać gdzieś razem po ślubie. fajną ofertę ma primavera w jastrzębiej górze, warto przejrzeć, może Wam się spodoba.

Gość gość
ludzie na ślub a nie na wesele... To chyba różnica... Doradźcie coś bo ja wlasnie mam teraz sam ślub i nie wiem co się kupuje na sam ślub bo na wesle to dałabym kopertę a to do znajomego to nie wiem może tylko jakiś alkohol w torebce i kwiaty???

Gość gość
na sam ślub to tylko kwiaty,nie wypada przynosić alkoholu czy innych rzeczy

Gość gość
na sam ślub to tylko kwiaty,nie wypada przynosić alkoholu czy innych rzeczy

Gość merinda90
nie masz możliwości zapytania się kogoś bliskiego Panny Młodej o to, jaki prezent by chciała? Najlepiej sprawdza się koperta z pieniędzmi, którą Młodzi spożytkują na własne cele:) spotkałam się z prezentami z przeznaczeniem do domu. Bardzo często daje się wina lub inne alkohole. ciekawy wybór zestawów upominkowych mają na http://sklep-wina.pl/ . Ja doradzam jednak dyskretne podpytanie Młodych, co by im się przydało na nowej drodze życia.

Gość derdas4
My w tym roku dajemy głównie kwiatki, bo budżet słaby:/ Czy Młoda Para się obrazi?