Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elucha125

pierwsza miłosc faceta

Polecane posty

Gość elucha125

długa bardzo jest wiadomość wiec jezeli ktoś ma pisac komentarze na ten temat to oszczędźcie sobie i nie czytajcie !!!! Witam! czy u faceta w sercu pozostaje pierwsza eks na całe życie? Jestem w związku z chłopakiem 5 lat. nie wyobrażam sobie zycia bez niego jest takie uroczy męski.....!!!! Bardzo dużo bym mogła wypisywać tego :_) Lecz siedzi w mojej głowie cos okropnego ;-( cos co mnie rani jego była . pzrede mna miał jedna dziewczyne przez która czasami nocami plącze w poduszke ;-( była młoda gdy sie poznali szybko bardzo rozpoczeli erotyczne uniesienia :_( kochali sie byli moze ciekawi jak to jest itd dobrze rozumiem to ale czemu zawsze gdy jest jakas sprawa on mi mowi o tym ze on ja tak bardzo kochał i wszystko robil o co ona jego prosiła. jesteśmy 5 lat w zwiazku widzimy sie codziennie a ja raz na jakiś krótki czas słysze zmianke o niej ;-( czesto zdaża sie tak ze jego siostra podśmiewa sie z niego i mowi cos o tej dziewczynie a on w tedy ją broni czemu !!! ??? Kocha mnie jest ze mna to czemu tak robi....?? ;-( tyle razy rozmawiałam z nim na ten temat że to mnie rani on mi mowił ze zycia poza mną nie widzi ale trudno jest zapomnieć niektóre sprawy. a co gorsza kiedys mi powiedział ze czasami bywa tak ze przypomina sie jemu gdy kochali sie lub cos innego robili i sobie cos głupiego pomyśli ;-( boje sie ze gdy dochodzi do stosunku naszego to w jego oczach nie ma mnie tylko jest ta była eks ;-( czy to mozliwe ze byłby w stanei kochać tamtą przez 5 lat chodzenia ze mną ? :-( kiedys jego kolega mi powiedział ze jestem podobna do tej byłej.... zdązyło sie w naszym związku ostatnio ze juz miałam dojść tego i powiedział ze koniec miedzy nami ( oczywiscei chciałam zobaczyc jego rekacje i tylko dlatego ) płakał strasznei mowił ze mnie koch ze ja jestemu niego w sercu !! ale czy naprawde tak jest ;-( jeszcze gdyby on ja zostawił to nie smuciłabym sie ale ze to było odwrotnie i on tak o niej opowiada to ja sie boje ze to wszystko jest zakłamane ;-( u mężczyzny w zyciu pierwsza miłość odgrywa taka wielka rolę ? ;-(

Gość elucha125
tak mi odpowiedziałeś? łaś na ta wiadomosć oczywiście że każda jest pierwsza ;-\ ale czy moge sprawić aby on zapomnuiał o tamtej ;-( ja chce wyjść za mąż planujemy ślub nie chce po paru latach zostać sama bo on stwierdzi ze mnie nie kochał .... Zrobie wszystko zebym ja była w jego sercu żebym to ja odgrywała dla niego główna role w życiu !!!1

Gość Jeżeli kochasz to
nie powinno to ci przeszkadzać, chyba, że chcesz go mieć na własność! Ba, jeżeli kochasz, to powinnaś być szczęśliwa, że potrafi tak kochać, ba nawet powinnaś być szczęśliwa, że miał kogoś kto go kochał - miłość nigdy nie za wiele :)

Gość A tak swoją drogą to niezła
z ciebie zdzira, skoro "zerwałaś" chcąc sprawdzić jego uczucia!!! Poza tym jesteś egoistką, na jego miejscu zerwałbym z tobą!!!

Gość anocha
Ja jego tak starsznie kocham !!! mam tatułaż z jego imieniem na półdupku i cytatem !! wszystko dla niego zrobie wszystko co będę w stanie zrobić. nie chce być przykrywką dawnych ran nie chce być odbiciem tej dziewczyny . ja chce zeby on mnie kochał a nie wspominał tamtą ;-( Dziecko chcę jemu urodzic ale co będzie jeżeli on za pare lat mnie zostawi bo dawna panna bedzie prosić o powrót do niej ;-(

Gość Paululina
Ha, Mam dość podobnie. Byli razem 6 lat. On miał się Jej oświadczyć. Nakrył ją na zdradzie i oświadczyny trafił szlag. Nie wybaczył, rozeszli się. Ona wyszłą za mąż za mężczyznę, z któym zdradziła. Mają 5 letnie dziecko. I co? Ja nie wiem czy zabraniać Mu kontaktu z nią. Wiem, że piszą czasem na gg, czasem ktoś do kogoś zadzwoni. I nie wiem. Mam świadomość, że On jej nie kocha, jednocześnie wiem też, że zakazany owoc lepiej smakuje. Zakazałybyście więc takich kontaktów? Ja jestem z Nim rok. W sumie miał wiele lat aby do niej wrócić, skoro tego nie zrobił, oznacza chyba, że nie chce, ale strach pozostaje więc wiem, co czujesz.

Gość elucha125
jestem zdzirą tak ?? ;-/ prosze was ....za parenascie dni zostane jego nażyczona za rok ide z nim do ołtarza i ja sie boje !! boje sie cholernie ze przyjdzie taki dzien i on mnie zostawi.... staram sie robic wszystko zeby mu niczego nie brakowała zawsze ubierams ie maluje sie tak jak jemu sie podoba ... zerwałam kontakty z moja przyjaciółka najlepsza poniewaz bardzo jej nie lubiła ponieważ namawiała mnei na dyskoteki i rózne znajomości z chłopakami itd oczywiście zawsze odamwiałam bo w moim sercu jest ON. to jest dla mnie takie okropne ze ja moge byc dla niego tak naprawde zabawka tylko albo lekiem na rany ;-(

Gość elucha125
Ja tak maże o naszym dziecku ale boje sie ze gdy przyjdzie ono na swiat to on mi powie do widzenia.

Gość elucha125
zmieniłam nik ponieważ nie ma konta a pisałam na innym forum Ja jego tak starsznie kocham !!! mam tatułaż z jego imieniem na półdupku i cytatem !! wszystko dla niego zrobie wszystko co będę w stanie zrobić. nie chce być przykrywką dawnych ran nie chce być odbiciem tej dziewczyny . ja chce zeby on mnie kochał a nie wspominał tamtą ;-( Dziecko chcę jemu urodzic ale co będzie jeżeli on za pare lat mnie zostawi bo dawna panna bedzie prosić o powrót do niej ;-(

Gość Paululina
Kazał Ci zerwać z przyjaciółką, bo jej nie lubił? Ale Ty ją lubiłaś. Ty głupia, że zerwałaś, On głupi, że tego wymagał. Wniosek - warci siebie.

Gość mam to www dupieee
Dlatego ja jestem i mam gdzieś związki.Związek to tylko cierpienie i masa ograniczeń a życie jest zbyt piękne by dzielić je z drugą osobą.

Gość
pogadaj sobie z nim powiedz ze cieto rani i ze teraz jest z toba a nie z nia

Gość elucha125
zerwałam z przyjaciółka ponieważ po wielokrotnym odmawianiu jej dyskotek i róznych imprez (bo oczywiście z chłopakeim nie mogłam iśc na nie a dlaczego dlatego ze opadło by zainteresowanie chłopaków nami ;-/ ) wymyśliła sobie historie ze pewnego dnai poszłam z nia na dyskotego i tam poznałam chłopak któremu dupy dałam po pijaku i powiedział to do mojego chłopaka ;-/ to dla mnei było okropne pewnej nocy zadzwonił do mnie z płaczem czy to prawda to wszystko co opowiedziała jemu kaska . i nie mówice mi ze postapiłam zle bo w zyciou żadnej przyjaciółce nei wykręciłabym takiego numeru ;-/ a ona jest głupia cipo bo ptrzy tylko który jest bogaty i aby wsiąść do drogiego auta ;-/

Z tego co piszesz wynika, że on ją nadal kocha :( przykro mi to pisac ale predzej czy później zamęczysz się w tym związku. On zaprzezca , ze ją kocha mówi, ze Ciebie kocha ale serca nie oszuka. Poznał Ciebie nawet kolega twierdzi ze jestes fizycznie do niej podobna, dziewczyno nad czym ty się zastanawiasz jesteś projekcją byłej :( niestety chcesz zyc cały czas w jej cieniu?? mnie by szlag trafił :o

Gość elucha125
zawsze keidy z nim staram sie porozmawiac na ten temat dochodzi do kłótni . tak jak napsiałam kiedys zerwałam z nim aby zobaczyc co zrobi bo to jest tak cholernie przykre kiedy ktos z niej sie smieje a on ja tak strasznie broni ;-( on mnie kocha ja weim o tym widze tyle rzeczy juz zrobił dla mnie i miałam okres w swoim zyciu ze byłam w strasznym stanie zdrowotnmym ( miałam wyrostek który rozlał mi sie po całym ciele ) zaopiekował sie mna strasznei ale gdy wyzdrowiałam to dalej zaczeły sie historie z jego zycia gdy on chodził ze swoja eks ;-( co ja mam zrobic zeby on o niej zapomniał wszystko dla niego zrobie wszystko ja chce zeby był szczesliwy ze mna chce jemu dac całe szczescie jakei potrafie zaoferowac !!!

Gość zdecyduj się na coś
albo kieruje toba strach albo miłość!!

Gość elucha125
Nie potrafiłabym zyc bez niego ;-( najszczesliwsze chwile mojego życia to tylko z nim mam !! daje mi tyle radoci ;-( tylko rani mnie to gdy słysze o tej byłej ;-( ja wszystko dla niego zrobie tylko niech on pozbedzie sie do niej uczuć ;-( to jest takie przykre ;-( po stosunku z nim ja mam chęć sie rozpłakac bo sobie myśle ze w jego oczach jest ta była ;-( gdy patrzy sie mi w oczy i mowi ze jestem taka sliczna nei wiem kogo on ma przed oczai czy mnie czy tamta ;-(

Gość elucha125
byłam szczupła dziewczyna mówił mi ze jemu podoba sie duzo ciała przytyłam dla niego nie patrzac na to czy dla mnie jest to dobrze czy zle ! ja zrobie wszystko dla niego tylko prosze niech ktoś mi pomoże cos ja mam zrobic ;-( to jest tak cholernie przykre dla mnie ze jest ktoś jeszcze w sercu i to moze ktos wazniejszy niż ja ;-(

Serce nie sługa jak ją kocha to nawet jakby stanęła na uszach to nic nie da :O porozmawiaj z nim i postaw kawę na ławę, powiedz jak sie czujesz, jakei masz obawy itp. zobaczysz jak zareaguje

Gość elucha125
ja sie cholernie boje tego ze on mógłby odejść od mnie ja nie chce innego mężczyzny. zgłupiałbym w tedy . niewyobrażań sobie zycia bez niego ;-(

Gość elucha125
kiedys chciałam isc do wrózki bardzo oburzył się o to . zabronił mi powiwdział ze jak pojde do niej między nami koniec. to jest głupota chodzenie do wrózek ale ja tak bardzo chce zeby był szczesliwy przy mnie !!