Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bratek22222

Zespół Carino

Polecane posty

Gość bratek22222

Witam! Mam pytanie, czy ktoś korzystał z zespołu Carino www.carino.pl?

Gość nie polecam. d.o. .
Chodzi o Zespol Carino Bialystok

Gość klaudusia1985
mnie także zmarnowali wesele

Gość klaudusia1985

Gość BONTOMIA22
TE ZACHECAJACE POSTY TO SOBIE SAM ZESPOL CARINO PISZE.jAK WIADOMO SZEF ZESPOLU P.eDWIN JEST WLASCICIELEM FORUM TO WIE JAK POGONIC PODWLADNYCH DO PISANIA POZYTYWOW.ALE PRAWDA JEST TAKA ZE TEN ZESPOL JEST BEZNADZIEJNY MUZYCZNIE,NIE MA POJECIA O PROWADZENIU WESELA,I ALKOHOL JEST IM NAJWAZNIEJSZY.SLOWO TRAGEDIA JEST DLA TEGO ZESPOLU POCHLEBSTWEM.BYLAM RAZ Z NIMI NA WESELU I UWAZAM TO DO DZIS JAKO STRATE CZASU.ZRESZTA WSZYSCY GOSCIE NAZEKALI,A NIE TYLKO JA...NAPRAWDE NIE POLECAM TYCH GRAJKOW.KOLEZANKA Z PRACY BYLA NA INNYM WESELU A ZDANIE MA PODOBNE JAK JA.CZYLI MOJ PRZYPADEK NIE BYL ODOSOBNIONY, WIDAC ZE KAZDE WESELE ZAWALAJA TOTALNIE.

Gość beata112
Carino znaczy po polsku miły ,więc chłopaki zachowują się miło,jedzą ,piją tylko gości nie zabawiają

Gość Jk46670
Jak czytam posty ktore sam sobie zespol napisal ze niby nie pija, to smiac mi sie chce.Bylem z zona w lipcu na weselu z zespolem CARINO z B-stoku i gorszego nie widzialem.Totalnie pijani byli dwaj panowie ,tylko ten mniejszy byl lekko wstawiony i dalo sie jakos z nim dogadac.Muzyka to playbeck puszczeny z plyty, muzyka-zenada.Zas wokalista i zarazem szef nie umial poprowadzic oczepin,gadal cos od zeczy i nikt nie rozumial o co jemu chodz.Totalny przypal a nie zespol.

Gość Melomanka1010
Jeśli mogę i ja wyrazić swoją opinie to zespolowi Carino mówie- N I E P O L E C A M- .Może i niktóre posty nacechowane są lekkim dobarwieniem,to mogę usprawiedliwić osoby piszące tym, iż po imprezie z tym zespolem przekleństwa cisną sie same na usta.Byłam osobiście na weselu i to całkiem nie dawno z opisywanym Carino i naprawde było bardzo słabiutko.Panowie faktycznie przesadzają z alkoholem.Ja to rozumiem ze stawia się zespolom na stół,ale trzeba mieć umiar.Zaś co do muzyki to prawdą jest że panowie puszczają muzykę i wsadzają te płytki na oczach gości.Sam repertuar nie nadaje się na wesela,chyba że do jakiejś remizy z cofnięciem w czasie w lata 90-te.Nic zespół nie pokazał na oczepinach,a i przerwy czasami denerwowaly gości.To takie moje spostrzeżenia co do zespołu Carino.Byłam w życiu na kilku weselach i te z Carino wspominać dobrze nie będę.

Gość żartownisia
ja nie słyszałam

Gość żartownisia
nic z tych rzeczy

Gość Angelinka24
Ja bawilam sie we wrzesniu na weseluy przy zespole Carino,i naprawde ten zespol jest zalosny.Zero zabawy z nimi,bo graja licho wie co.A pija ze szok.

Gość Killer30
nie polecam,tyle w temacie

Gość i.p.
U mnie grał zespół Carino we wrześniu u mojej siostry a wcześniej u wielu znajomych i rodziny mojej i męża i jakoś wszyscy byli zadowoleni nie wierzę że chłopaki piją wesele prowadzą bardzo fajnie wszyscy się bawią nawet najgorszego nudziarza rozkręcą mam płytki z paru wesel 10 lat wstecz i teraźniejsze w ich wykonaniu mogę udostępnić(moje gg 12182848 możemy podyskutować na ten temat) na filmach jest czas wesela i są widoczni i nie widać że są pijani A te negatywne posty to z pewnością pisze jeden zespół on wie dlaczego to robi jak nie chce się ujawnić to czas z tym skończyć i nie mieszać z błotem .Nawet te wszystkie posty są takie same tylko inaczej sformułowane za takie oszczerstwa to Carino powinno wam wytoczyć sprawę cywilną chłopaki z CARINO nie dajcie się trzeba tępić takie chwasty

Gość Miłygosc
Popieram poprzednika. Kłamstwa wyssane z palca, kto zna lidera zespołu ten wie, że on nie pije. Zespół Carino grał w mojej rodzinie już 4 razy, moje wesele było 5 i na żadnym weselu się nikt z zespołu nie upił. Porządny zespół. Proponuję zrobić teraz powództwo osobie, która napisała taki kłamliwy post.