Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ak ak

pytanie o słówko TURECKIE ,,ak"

Polecane posty

Gość ak ak

pytalam sie pewnego turka co to znaczy ak, ale nie za bardzo umial mi to wyjasnic. w angielskim jest jedno slowo - love, a w tureckim jest roznica pomiedzy sevmek a ak. i bardzo prosze o wyjasnienie tych, ktorzy WIEDZA jaka jest roznica i co te slowa oznaczaja.

Gość ak ak
PRZEPRASZAM bardzo. słowo jest takie: ask, tylko z litera turecka, tak jakby aśk, ale tutaj nie pokazuja sie te tureckie literki. mam nadzieje, że ktos kto zna sie na tym, to mnie zrozumie. ewnetualnie link- chodzi o to slowko: http://translate.google.pl/#tr|pl|a%C5%9Fk tylko gogle tlumaczy tak jak tlumaczy...

Gość Turas
Szalone pożadanie,

Gość ak ak
jestes pewien/pewna?

Gość Turas
pytałaś to odpowiadam

Gość Turas
ak

Gość jadźka-47
i co ty w tym typie widziśz ,co dziennie dostaniesz wytrzask,a z du*A jak nie wiesz co zrobić to dobry wybór,wychroboczą ci turasy,na zmiane,na dwa trzy baty,gloduwa i sex,aż ci bańki nosem pujdą,a guwno powie ...kto tam,wiem co pisze

Gość jadźka-47
ale na pewno gdy potrzebujesz dobrego bolca ,to trafny wybór, i słówka ci nie potrzebne ,a klapsa ci da i na koń za SOBIESKIEGO!!!!

Gość ak ak
khahahahahahh :D:D:D:D jadzka :D:DD:D:D:D:D spokojnie ja tylko pytalam o slowo, co nie znaczy ze ja chce z kims zwiazek budowac :D:D:D:D: hahahahahahh dzieki za odpowiedz, turas.

Gość jadźka-47
też mi sie snił sexx po nocach wiec gdy pojechałam do niemiec poznał mnie turas,Bairam po roku z mojej jeżynki byla dzyndzlicha a po 3 latach ujeżdzania -klapicha a on mlodnial,i nie poddawal sie.A komu mialam sie poskarżyć.

Gość ak ak
jadzka, uspokoj sie :)