Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicia z butami

Obuwie

Polecane posty

Gość Alicia z butami

Kupilam nowe polbuty na wiosne. Zawsze mam problem z kupnem butow bo powinnac kupowac 38,5,a kupuje 38. Niestety nie produkuja juz polowek. Wiec kupilam buty o nr 38.Wrocilam z pracy. stopy strasznie mnie bola. Masakra. Te buty sa z zamszu. Cisna mnie strasznie. Przymierzalam 39 ale mialam wrazenie ze but mi zaraz spadnie. Ekspiedientka powiedziala zebym nie brala 39 tylko 38 bo one sie rozbija. Sa na styk. Na dlugosc nie mam luzu. Co moge zrobic zeby je troche rozbic?????

Gość Alicia z butami
Podpowie ktos???

Gość Alicia z butami
??????Halo jest ktos :)

Gość Alicia z butami
???????:)

Gość jestktoszeslaska
kup prawidla, zanies do szewca, wypchaj cale szmatami lub czyms w tym rodzaju i zostaw na noc. gdzies znalazlam to: Kiedys wlozylam takie buty i pojechalam do odleglego miasta. Po kilkunastominutowym marszu mialam dośc butów, miasta i wycieczki. Na szczęście dopadła ,mnie ulewa. Zmoklam cała i buty też. Zanim dojechalam do domu wszystko wyschlo, łącznie z butami,. Od tamtej pory buty sa ok. Jak masz cierpliwośc to włóż buty, wsadx nogi do wody i chodx w nich tak długo aż wyschną, hehehe. podobno jak sie zmoczy troche w srodku buta i tak bedzie sie w nich chodzic az wyschna to tez to pomoze, wiele razy o tym slyszalam. nie wiem probuj!