Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rueihfioerquhofiuheqr

Nigdy nie bede mial laski bo mam twarz jak jakis alien :(

Polecane posty

Widze to po kumplach, kazdy ma dziewczyne, ja jestem tylko dobrym kumplem dla lasek, jak chce czegos wiecej to baj baj. Kiedys jedna po alko powiedziala mi wprost ze jestem szpetny :( Kumple maja chyba dobre geby, kazdy ma dziewczyne, nizsi wyzsi, grubsi chodsi tylko ja jestem jak ten kolek :(

Gość monique241
zajebiscie ;) mnie np pociagaja inni faceci, faceci z jakas skaza, faceci nieidealni. Uwielbiam blizny, fajnie jakby facet mial jakas blizne na twarzy. A co u Ciebie jest nie tak, czemu narzekasz? Penwie nie ja jedna jestem dziewczyna, ktora ma takie sklonnosci, ze "modele" ja po prostu odpychaja wiec na pewno sobie kogos znajdziesz. Bylebys nie szukal ksiezniczki w chlewie bo w chlewie mozesz znalezc tylko swinie (czyt. balety)

Jest to kolejny argument potwierdzający tezę, że nie liczy się ciało - tylko twarz.

jedyną żywą istotą z jaką miałem dotychczas kontakt fizyczny był mój dog niemiecki :(

poprawka: liczy się ciało i twarz :D

Gość obiecanki maccanki
ale bzdura, ja jestem atrakcyjna a facet ze szpetną twarzą nie odwzajemnił moich podchodów :P

Gość IMO13707
O! Nawet nie było jeszcze kłamstw pod tytułem "na pewno jakąś znajdziesz" !

Gość IMO13707
No i klops... Ubiegła mnie pocieszycielka - a tak ładnie sie zapowiadało.

Gość piekarka
Ja też nie przepadam za pięknisiami. Mój facet jest słodkim brzydalem, ale ujął mnie pewnością siebie, zaradnością i poczuciem humoru.

rok-ameryki nie odkrylas. temat obszerny, powiem tylko ze zawsze bylem w tyle za kolesiami z dobra morda chocby nawet byli 15 -20 cm nizsi ode mnie

jeżeli chodzi Wam dziewczęta o przystojnych brzydali w typie... czy ja wiem... powiedzmy Owena Wilsona :) to nie rozumiecie istoty prawdziwej brzydoty ;)

Gość obiecanki maccanki
no coooo... facet działa na mnie jak nikt nigdy i nadal o nim myslę, ale w doopie miał tak poprzewracane, że widocznie mu nie wystarczałam pod względem urody:( a sam, wierz mi... modelem by nie został, choć ciało wporzo :classic_cool:

janekrys, nie miałam takiego zamiaru. Niektórzy się spierają, co jest dla nich ważniejsze i na co zwracają większą uwagę (-> pokrewny temat). Jak widać, każdy myśli inaczej.

No przykro mi dobre geny się liczą :/ nie będę Ci z resztą wymieniać wszystkich kryteriów kobiet żeby Cię nie dołować :(

nb ma racje nikt nie widział prawdziwej brzydoty ale mimo wszystko potrafi ocenic co brzydkie a co nie

Gość ginger21
Heh spójrz na Rooneya, Kalisza, Urbana... i powiedz dlaczego oni mają zajebiste laski?

No tak autorze to też prawda każda dziewczyna ma inny gust, tak jak faceci: niektórzy patrzą na tyłek, inni na biust, inni na twarz, inni na stopy, legendy głoszą, że niektórzy nawet na charakter, ale osobiście się z tym nie spotkałam.

Gość prawiczek_24_lata
kolego ja jestem ładny i piękny i jestem 24 letnim prawiczkiem więc ty skoro jesteś brzydki napewno nie masz szans :(

ginger21, Kiedyś żona Kalisza była u Drzyzgi i mówiła, że od zawsze podobali jej się grubasy z poczuciem humoru.

Gość ijtgiojtji
Rooneya, Kalisza, Urbana. bo kase mają

sława + kasa :D nie uwierzę, że jakąkolwiek kobietę pociągałaby zewnętrzność Rooneya, gdyby nie był świetnym piłkarzem ;) abstrahując od tego jakim jest człowiekiem (ale coś słyszałam o seksskandalach z jego udziałem)

**cream**, Idź lepiej poszukaj dziewczyny, która Ci da. Będziesz miał przynajmniej zajęcie na długie lata i nie będziesz już marudził na kafe :D

nb.. to jest kasa naprawde jest taki jeden piłkarz który głosno powiedział ze gdyby nine był piłkarzem to był by prawiczkiem