Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rueihfioerquhofiuheqr

Nigdy nie bede mial laski bo mam twarz jak jakis alien :(

Polecane posty

Gość ginger21
no widzisz żona mówi że lubi zabawnych grubasów... ile ludzi tyle gustów! a wy jak nie macie na co zwalić to mówicie że kobiety to materialistki albo nie wiadomo co...

Gość prawiczek_24_lata
mnie żadna nigdy nie chciała i raczej nie bedzie chciała bo jestem skromny i nieśmiały :(

Gość prawiczek_24_lata
mam 182 cm wzrostu jestem raczej szczupły 72kg pracuje jako przedstawiciel handlowy, mam wyższe wykształcenie, mieszkam z rodzicami, ubieram sie w markowe ciuchy i buty, mam małe zakola bo zaczynam łysieć pewnie ze stresu, ale napewno nie jestem brzydki , ale za to samotny.

bo oboje są bogaci i pewno haidi (wygląda jak trans) leci na jego głos i na wygląd

ja tam nie wiem dlaczego Heidi jest z Sealem :D ale wydaje mi się, że przytaczanie znanych nazwisk jest bezcelowe :) odwołujesz się do osób, które czymś zasłynęły - talentem, głosem, intelektem, a to zupełnie inna półka niż szpetny szary człowiek

prawiczek_24_lata, Masz świetne predyspozycje! Twoją wadą jest nieśmiałość, więcej pewności siebie. Zacznij chodzić do klubów z kumplami i trenuj ;)

Gość prawiczek_24_lata
do klubów nie chodze za często kiedyś chodziłem i nic to nie zmieniło :(

Gość oooooooooooki%
Kalisz jest super gościem, z poczuciem humoru na pewno i ma dużą wiedzę prawniczą. Wolę zdecydowanie jego niż jakiegoś bubka Ciachorowskiego! Mówię to w pełni uczciwie!!!

"jest taki jeden piłkarz który głosno powiedział ze gdyby nine był piłkarzem to był by prawiczkiem" rozprawiczył się z piłką do nogi? :P "Kiedys jedna po alko powiedziala mi wprost ze jestem szpetny" a sama była pięknością? ;)

prawiczek_24_lata, Kobiety lubią odważnych i przebojowych facetów. Dobra gadka jest ważna, ale nie każdy tak potrafi. Jeśli Ty nie to chociaż sprawiaj wrażenie pewnego siebie. Będziesz taki tajemniczy :D a no i zacznij chodzić do tych klubów i ogólnie przebywać z ludźmi. W końcu nabierzesz wprawy i znajdziesz jakąś dziewczynę.

błagam, powiedzcie uczciwie :D wyobrażacie sobie seks np. z Ryśkiem z Klanu? :o

Gość prawiczek_24_lata
mylisz sie ja zawsze bede sam to nic nie zmieni :(

" rozprawiczył się z piłką do nogi? " widze ze nie myslisz :( " a sama była pięknością? " ale to nie ma znaczenia bo to wy podejmujecie ostateczną decyzje

Gość prawiczek_24_lata
wiesz jak miałem 20 lat może tak myślałem, teraz wiem, że jestem skazany na samotność :(

"wyobrażacie sobie seks np. z Ryśkiem z Klanu?" nawet on chyba ma jakąś żonę, więc ktoś sobie wyobrażał :P a ja jestem porządna i nie wyobrażam sobie seksu z innymi facetami niż mój, a zwłaszcza z żonatymi :classic_cool:

ja tam nie wiem dlaczego Heidi jest z Sealem Seal do biednych nie należy.

Gość no wlasnie rysiek nawet
jakby byl super wysoki to nie mialby brania. Wiec nie wiem dlaczego niektorzy pisza ze nawet jak ma szpetny ryj ale jest wysoki to z pewnoscia znajdzie laske. G O W N O prawda

Gość Ronalldo................
Natalie Portman jest polką z pochodzenia, jej babcia była polką o czymś to świadczy

prawiczek_24_lata, Wiesz tak w ogóle to masz już swoje lata i powinieneś "to" niedługo mieć za sobą. Starsze prawiczki (jak i dziewice) z wiekiem po prostu dziwaczeją. Może jakbyś przełamał lody z jakąś dziw.ką czy coś to by Ci lepiej później szło z kobietami. A jak jesteś z tych porządnych co tylko z miłości to znajdziesz dziewczynę dla siebie na jakiejś pielgrzymce, czy aozie, ale będziesz musiał z nią dłuugo chodzić zanim Cię "dopuści" ;p

Gość prawiczek_24_lata
bede starym zdziwaczałym kawalerem tak jak paru tutaj na forum typu offerma i FHG całe zycie sam.

zaraz zaraz :D ja o ten seks czysto teoretycznie pytam :p niektórzy brzydale zapewne zyskują przy bliższym poznaniu, ale najpierw ktoś musi CHCIEĆ ich poznać :) a typowy podryw w klubie niestety odpada :o nieciekawie

Gość prawiczek_24_lata
kiedyś poznałem dziewczyne na czacie i troche pogadaliśmy, a potem sie nawet nie odzywała i już nigdy jej nie było na gg :(

odpada w przypadku brzydali :D ale Ty cream nie jesteś szpetny więc możesz iść na dicho :classic_cool: