Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achhhh

czy dac mu kolejna szanse

Polecane posty

Gość achhhh

co miesiac daje mezowi kolejna szanse na poprawe. i za kazdym razem łamie dawane obietnice. tym razem strasznie przegiął i wyrzuciłam go z domu nie ma go dwa dni a ja juz sie zastanawiam czy moze powinnam spróbowac kolejny raz.echhhhhhh

Gość try4ytryt
a co takiego nabroil??

Gość achhhh
pije

Gość aaleee
jezeli tyle razy juz cie zawiodl to musisz pomyslec czy chcesz kolejny raz zeby to zrobil , bo raczej jezeli on to robi non stop to sie nie zmieni to. usiadz z nim i daj mu wyraznie do zrozumienia ze bardzo Cie to boli i nie wiesz czy dasz rade tak dalej

Gość rewwer
Jesteś współuzależniona. Sama sobie nie poradzisz i będziesz w kółko wybaczać i wyrzucać z domu...... _________________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość Turas
daj mu

Gość achhhh
na wszystkie sposoby juz mu tluamczylam ze ja tak dalej nie pociagne i nic on miesiac w miesiac robi to samo. nie mam juz sil. wiem ze jestem wspouzalezniona bylam na jednym spotkaniu mialam zaczac terapie ale juz nie widze sensu nie udzwigne tego

Gość rewwer
Przecież tkwisz w błędnym kole Jak się nie zaczniecie leczyć to będzie coraz gorzej :( __________________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość achhhh
on uwaza ze nie ma problemu nie da sie go zmusic do lecznia przeciez to bez sensu.. nie mam sil z kim bym o tym nie gadala slysze to samo zupelnie nie wiem co robic