Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaak1982

URLOP 2011

Polecane posty

Hej, zastanawiamy się z mężem gdzie pojechać na wakacje. Budżet mamy ograniczony tzn ok 2,5tys na osobę. Chcieliśmy jechać do Egiptu ale nie ukrywam że mam obawy. Może ktoś poleci ? Ważne aby było ciepło :)

Gość a pomyślcie nad
sudanem :)

Gość mknij do Izraela
;)

Gość 2dz1z
A moze Japonia?:)

Gość W Egipcie napewno
bedzie cieplo. Osobiscie podoba mi sie tam lepiej niz w Turcji. Zalezy czy lubisz sie bawic , Majorka, Ibiza , ale tam pogoda pewna od czerwca. Za to w Egipcie w lipcu i sierpniu upaly mecza, W maju w egipcie , tak 30-33 , bardzo cieplo, a morze 25-27. Podobno turystyka wraca do normy.

" W Egipcie napewno bedzie cieplo. Osobiscie podoba mi sie tam lepiej niz w Turcji. Zalezy czy lubisz sie bawic , Majorka, Ibiza , ale tam pogoda pewna od czerwca. Za to w Egipcie w lipcu i sierpniu upaly mecza, W maju w egipcie , tak 30-33 , bardzo cieplo, a morze 25-27. Podobno turystyka wraca do normy." Do tej temperatury należy dodać 10 stopni:P.Więc raczej problem może być nie ze zmarźnieciem:P.Tu relacje z dzisiejszego dnia: http://www.ogimet.com/cgi-bin/gsynext?lang=en&state=Egyp&rank=100&ano=2011&mes=06&day=28&hora=18&Send=send :classic_cool:.Jak widać już dziś temperatura przekroczyła 40 stopni w cieniu:P.