Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejefsi*1

chlopaki, co was denerwuje a co lubicie u kobiet?

Polecane posty

Gość kejefsi*1

Na jakie zachowanie u waszych kobiet jestescie wyczuleni? Co w nich uwielbiacie?

Gość kaśka.aaa
a co to znaczy że mają dupe wyżej niż srają, rozwiń...

Gość kejefsi*1
co robicie gdy obgaduja waszych powiedzmy, ulubonych kumpli? przypusmy, ze nie przepada za kilkoma. uwaza, ze spedzacie razem troche za duzo czasu i moze ma sporo racji. I jak okazja, to probuje nagabywac na nich? Jak sie wtedy zachowac? Mozemy pomowic o stalych zwiazkach? :) Dziekuje.

Gość kejefsi*1
sossssss, odnosze sie do twojego ostatniego zdania. Czasami panienki sa juz znudzone ciaglym spogladaniem na nie. Nie musi tu od razu chodzic o to, ze tylko wybrani moga patrzec. Jak babka calkiem fajna i kazdy sie slini to moze ja zaczac to meczyc :) ale np. jednego dnia meczy innego cieszy. Moze jakis facet trafil na te gorsze dni :)

chciałeś chyba powiedzieć "wyżej srają, niż dupę mają" a nie "wyżej dupę mają, niż srają" ?

Gość dżekiczan wcina chrzan
cóż ja lubię... ciekawe poczucie humoru, zmyślną autoironię - nie na zasadzie: jestem gruba - śmieję się z tego że jestem gruba, jestem blondynką - śmieję się z blond włosów, bo to trochę żenujące przyjemną wizję - ładna buzia, fajna figurka "nie lubimy wrzeszczących, pyskatych, fochajacych sie laleczek" - no tutaj się może i zgadzam nie lubię rozhisteryzowanych panikujących sekutnic, imponują mi kobiety ogarnięte, zorganizowane, zaradne fajnie, jak kobiecie trzeba czasami pomóc, czegoś nie wiem i można się wykazać, ale kobiecie, a nie dziecku, czyli wspierać i pomagać, a nie niańczyć jak rozkapryszone dziecko i nie uczyć, jak ma żyć o, lubię odpowiedzialne i dojrzałe kobiety które wiedzą, czego chcą które teoretycznie mnie w zasadzie nie potrzebują, beze mnie sobie poradzą, ale mnie chcą i to chcenie decyduje o mojej ważności

Gość franek jak z bajki
co robicie gdy obgaduja waszych powiedzmy, ulubonych kumpli? przypusmy, ze nie przepada za kilkoma. uwaza, ze spedzacie razem troche za duzo czasu i moze ma sporo racji. I jak okazja, to probuje nagabywac na nich? Jak sie wtedy zachowac? Mozemy pomowic o stalych zwiazkach? Dziekuje. Mamy na to wyjebane :D Lubię gdy kobieta zachowuje się jak kobieta a nie lubię gdy zachowuje się jak niekobieta. Lubię dziewczyny myślące logicznie, z zasadami, które najpierw myślą potem coś robią, mające praktyczną wiedzę z różnych dziedzin, towarzyskie, kręcące pupami :D kulturalne, kuszące :D. Nie lubię idiotek, "spontanów", "zwariowanych" bo to gwarantuje problemy. Chamki, prostaczki, idiotki, chłopki też odpadają.

Gość kaśka.aaa
sosssss masz bardzo mylne pojęcie o reakcjach kobiet, ja np. kiedyś zostałam napadnięta przez bedomnego "biedaka" jestem atrakcyjna i zawsze przyczepi się do mnie jakaś menda która nie daje mi spokoju tylko cos pieprzy za uchem. Dlatego nigdy nie wdaje się w miłe uśmiechy do takich osób bo życie mnie nauczylo że lepiej trzymac się na dystans.

Gość trudno uwierzyć
''tipsy to juz wgl poracha'' z tym zgadzam się.

u mojej konkretnie kobiety uwielbiam wiele rzeczy to ze jest ambitna, zabawna, inteligentna, seksowna i samowystarczalna nie lubie gdy ma te dni.... bywa marudna i czepialska

Gość Fryzka
Ta, bo wszystkie kobiety noszą tipsy. Doprawdy :)