Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiriii

Jak zrobic mu przyjemnosc?

Polecane posty

Gość Kiriii

Witam.Jestem juz ze swoim chłopakiem praawie dwa lata. Wspołżyjemy ze soba juz od jakiegos czasu i jest nam wspaniale.Jednak chciałabym zrobic dla niego cos niepowtarzalnego.Chce zeby było mu jak w niebie.Prosze o rady starszych i bardziej doswiadczonych kolezanek:) Jak wy kobietki dogadzacie swoim panom?Z gory dziekuje za propozycje:)

Gość 22miśka
Proponuje Scat

Gość Kiriii
Nie rozumiem...co to takiego??

Gość poważnie mówię 3
ja pozwalam na siebie siusiać , naprawdę , to daje takie zajebiste uczucie całkowitego oddania się

Gość poważnie mówię 3
scat to kupa, a tu już jest ohydne :O

Gość Kiriii
Dzieki za propozycje ale to raczej nie dla mnie... masz moze cos jeszcze w zanadrzu?

Gość Kiriii
Fujj...nie rozumiem komu to mozes sie podobac:/ To ma byc przyjemnosc dla na obojga....

Gość poważnie mówię 3
ciekawe jest też pieszczenie penisa stopami,ale musiałabyś dostać na żywo instruktaż, mnie tego nauczył były facet

Gość Marina79ć
Musisz wyczuć lub wywęszyć czego on pragnie i o co wstydzi się poprosić. Zrobisz to np. wiedząc jakie filmy ogląda najchętniej. Mój lubi bardzo strapon i przez historię lapka to odkryłam i zakupiłam przyrząda :)

Gość Kiriii
Ciekawe....ale chyba w tej dziedzinie trzeba miec praktyke i doswiadczenie:)

Gość rrrrrrrrr
o ile wiem to dla facetów zawsze najprzyjemniejszy był oral. jesli chodzi o mojego faceta to to uwielbia tylko ze ja nie zabieram sie do tego od razu, stopniuje napiecie, zaczynam od szyi i powoli schodze niżej, klatka, brzuch, wewnetrzna strona ud ale najwazniejsze miejsce omijam. dopiero gdy widze ze juz nie może wytrzymac zabieram sie do rzeczy

Gość Kiriii
A co dziewczyny sadzicie o seksie w roznych zakadkach mieszkania?? Czyli wszedzie i ile sie da:)

Gość Kiriii
Podoba mi sie twoja propozycja :) faceci sa przeciez bardzo wrazliwi na dotyk.....a potem gorący oral...

Gość Kiriii
Czy ma ktos jeszcze jakies propozycje??

Gość rrrrrrrrr
tylko pamiętaj że nie możesz sie do tego zmuszać. oni uwielbiaja patrzec jak kobieta sie w to angazuje i ze jej też sprawia to przyjemność

Gość Kiriii
jezeli przyjemnosc to tylko w dwie strony!

Gość CipkoFan22
ja mialem zaj.bista przygode .w.a.t.jakos ze 3,5roku temu .mam psychopatycznego hopla.uwielbiam jak naga.szczupla niska dziewczyna sika mi do ust. ,i jesc prosto z jej pupci smaczna kupke .bylem w at,przy marszalkowskiej .byla tam.zaj.bista .brunetka .miala .na imie agatka .wiedziala czego.oczekuje .mvwilem o pragnieniu .zgodzila sie rozebrala sie do naga .nasiusiala mi do ust pilem jej siku jak najlepszy napvj na swiecie .po tem odwrvcila sie wypiela pupcie ,otwarlem usta.przyblizlem do jej rozkosznej.odbytnicy .zrobila mi zadka bardzo slodka ,przepyszna kupke .zjadlem z apetytem .wylizalem jej pupke .po tem .poprosila mnie do pokoju .wypiela od tylu sie na wersalce.stosunek nie trwal zbyt dlugo .bo bylem na maxa.podjarany i szybko explodowalem .kosztowalo mnie to 250zl .ale agatka .byla.tego warta .bardzo milo to wspominam .agatko dziekuje.

Gość CipkoFan22
tj.na jego miejscu chcialbym bys nasiusiala mi do ust .i bys zrobila smaczna kupke .po tem jak bys pupcie wypiela z rozkosza bym ci ja wylizal .mniam.