Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaga1122

scaldex dr. Owoca jakie macie doswiadczenia????

Polecane posty

Gość jaga1122

czy podziala na oparzenia IIi IV stopnia które ma moj bratanek ktory poparzył sie gorąca herbata tydz temu ??? z góry dziekuje za odp

Gość jaga1122
nikt nie zna tej masci:(

Gość MIISIOR
w swoim czasie uczestniczylemw szkoleniu polfy rzeszow na temat produktu, Ilosc materialow - drastycznych zdjec poparzonych i po wyleczeniu robila ogromne wrazenie. Chociaz mialem odczucie, ze dzialania tworcy leku i jego zaangazowanie w prace z cierpiacymi dawalo rowniez spory wklad w wyniki leczenia. W kazdym razie jako osoba podejrzliwie i negatywnie nastawiona do cudownych masci i szczepionek z czystym sercem polecam. To co mi pokazywano jest bardzo przekonujace - lacznie z totalna amatorszczyzna pana doktora Owoca w promowaniu siebie i swojego produktu ;)))

Gość PRZEZORNA
JESTEM PEWNA ŻE POMOŻE BO JEST REWELACYJNA .SYN MIAŁ POPARZONĄ STOPE, PALCE I PRZESTRZENIE MIEDZY PALCAMI.SKOCZYŁ NA ROZŻARZONY BRYKIET KTÓREGO KTOS NIE UGASIŁ NAD JEZIOREM.MIAŁ OPARZENIE II STOPNIA ,GROZIŁA MU MARTWICA ,ZROSTY PALCÓW I NIEDOWŁAD. JEZDZILISMY DO SZPITALA CO KILKA DNI NA ZMIANY OPATRUNKÓW I KIEDYS SPYTAŁAM LEKARZA CZ SŁYSZAŁ O TEJ MAŚCI -A ON NATO ZE JAK TYLKA UDA MI SIE JA GDZIES KUPIC TO ZEBYM SIE NIE ZASTANAWIAŁA BO JEST BARDZO DOBRA.DZIEKI NIEJ MÓJ SYN MA PIEKNIE ZAGOJONA STOPE ,NIEMA NAWET PÓŁ BLIZNY.NOWA SKÓRA TAK PIEKNIE POŁĄCZYŁA SIE ZE STARĄ ( NIE POPARZONĄ) ŻE NIEMA NAJMNIEJSZEGO ŚLADU PO OPARZENIU. NIE MÓWIĄC JUŻ ZE NIE MA ZADNYCH ZROSTÓW A STOPA JEST CAŁKIEM SPRAWNA