Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nocna Marka.........

Nie mogę spać, kto ze mną???

Polecane posty

Gość betiblum
Jankesa Co cie przygnebia

jankesa tez tak kiedys mialam, wszystko w szarych barwach , coz kiedys to sie zmieni, u mnie to kiedys trwalo kilka lat, wiec tobie zycze szybkiej zmiany

Gość betiblum
Kiedys czytalam ze ktos jak jest bardzo z kims zwiazany emocjonalnie to nie moze sam zasnac a jak zasnie to sie czesto przebudza spi ciagle lekkim snem Mnie sie to spelnia rowno co godzine potrafie sie budzic gdy jestem sama w nocy

Wiesz Jankesa chyba tez sie zaraz napije, cholera mam tylko zubrowke w lodowie i jakis sok pomaranczowy , ale to razem to nie da rady chyba zmieszac ,

dzisiaj wszystko .raz na jakis czas zdarza mi sie taki , sorry ,że akurat mam ochote dzisiaj pisac . normalnie tylko bym czytała , bo mam siebie i moich problemów dosyc i wtedy jestem dla kogoś .i radzę ,żeby sama sie nie rozklejać .

arpad ...> wez zwykłą wode i cytrynę , do tego żubrówke . próbuj ,jak ci smakuje.

Gość betiblum
Ja juz po piwku jestem zmykam spac bo mam slaba glowe i moze uda mi sie zasnac Miłej nocki dziewczynki jutro zajrze i zobacze do ktorej buszowalyscie :)

Gość 2dz1z
Wy tez??? Masakra... Podobna sytuacja

szkoda ,ze ja jutro do pracy ide , bo popilibysmy sobie dla humoru, choc ja pije raz dwa razy w roku to dzisiaj jest ten wlasnie raz, ale jestem wsciekla, tak mi zle z tym, ze normalnie mam ochote na nie wiem co

Gość 2dz1z
Ciesz sie, ze takowa posiadasz...

zapalilam fajke, chyba zrezygnuje z tej zubrowki, nie pijam czesto i jakos sie boje, a jutro naprawde ciezki dzien w pracy

sorry Jankesa dzisiaj ci nie potowarzysze, ale fajke jeszcze jedna wypale

arpad... nic nie szkodzi , ja tez jeszcze nie jedna dzisiaj wypale .

kręcone . ale z chęcia bym dzisiaj cos przyjarała ,żeby zabić smutek i przygnębienie .

ok podpalam ostatnia i ide spac pozdrawiam moze jutro pogadamy...🌻

Gość jack ill
nie palcie to zabija

Gość jack ill
ale to w paskudny sposób

Gość Namaah
Niby mogłabym zasnąć ale mam jakis lęk że szkoda życia na spanie... chyba to troche chore zwłaszcza ze musze rano wstać i dzisiaj też wstałam dość wcześnie jak na siebie (07.20) Mój facet chrapie obok a mi się chce seksu już od wielu dni a w jego wykonaniu to jest zwykle zaspokojenie swojej chuci podczas porannej erekcji kiedy ja na pół jeszcze śpię... nawet kiedy wyglądam jak gotycka zdzira jemu sie nie chce a jak mu sie nawet chce to i tak jest lipa 7 minutowa. Jutro będę niewyspana ale trudno nie chce tracić życia. wyspię sie w grobie.

Gość Namaah
palcie, palcie nigdy nie wiadomo czy będzie następny po co sobie odmawiać chwili przyjemności w imię złudnego przeświadczenia że będzie jakieś jutro lub za godzinę będę robić to i tamto. Nigdy nie wiesz czy będzie jakieś coś chociażby za 5 minut

Gość jack ill
cholera Jankesa, brak mi argumentów to pewnie przez zmęczenie:) Namaah to chyba nie ten dział:D Jestem ciekaw, jak korzystasz z życia o tej porze?;) ja już mogę... dobranoc:)