Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NajwytrzymalszyAlkoholikŚwiata

Po ilu piwach daliście radę zwalić z wytryskiem?

Polecane posty

Piwach bądź winach bądź drinach, cokolwiek. Utwórzmy solidny, długi temat, będzie można potem z niego zrobić niezłą statystykę. :) Przyznam się bez bicia. 3 piwa. Udało się tylko raz. Po większej liczbie nie dałem rady, nawet z pomocą kobiety.

Gość ljh;kg;;
8 piw luzik, moliwe że mam lepszy rekord tyle że nie pamiętam :)

Gość dfsdfsd
Z dojściem masz problem. A stoi ci w ogóle?

Gość efekciarska efekciara
mój facet ma problemy po jakimkolwiek alkoholu, ale tak około od 3 piw zaczynaja byc na tyle powazne, ze sa problemy z dojsciem :)

Gość il.e
po prawie każdych piwach, ale po kilidziesięciu dopalaczach to bywa problem, hi hi

Gość legalnie a moralnie
Nie za dużo tych długich tematów? :O I tak te, które są trącą beznadzieją :O A z biciem i przy użyciu wała z kołdry próbowałeś autorze? 💤 Tak utwórzmy statystykę :O :O :O

Gość fgggggggggggf
Tylko ze legalnie legalnie a moralnie to nie jest wcale taki głupi temat Powiedział bym że życiowy :P Wszyscy faceci po alkoholu mają problemy z dojściem a nawet z erekcją. Dla nie doświadczonego młokosa może okazać się to cenną i bardzo życiową informacją a że topic podaję tow sposób żartobliwy i z przymróżeniem oka to w czym problem. Poza tym trzeba być facetem żeby zrozumieć te"zawody". Bo to jak wyzwanie "Wypić pół litra i dojść w 3 minuty" :D Ja za mało piję albo wiec nie pochwalę się ....Ale kiedyś po imprezie(mocno zakrapianej) uprawiałem seks w akademiku ze swoją dziewczyną i piłowałem ją chyba z godzinę i dojść nie mogłem, biedaczka miała już dosyć i chciała iść spać, w końcu i ja stwierdziłem, że chyba dość na dziś i pora się położyć Ile to wtedy było tego, niepamiętam, na pewno więcej niż 3 piwa ;)

Gość trees
po 3 piwach raczej nie mysle o seksie hehe .. 1 piwo nawet zwieksza poped seksualny .. 2 juz niesty zmniejszają , a 3 obnizają go prawie do zera ..