Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość su729

pytanie

Polecane posty

Gość su729

Dziewczyny! Czy facet który przytyje około 10 kilo (głównie w okolicach brzucha) może wam się przestać podobać?

Gość gdzie jest probelem
juk kochasz to nie, jeśli lecisz na ciało, lans, to tak

Gość su729
jestem facetem i mam taki problem...

Gość gdzie jest probelem
może masz problem z samokaceptacją, a jego wyrazem jest kwestia wagi? Ale to tylko pozory. Musisz pokochć siebie. Gdy będziesz mieć doskonałe ciało, pokochają Twoje ciało, ale niekoniecznie ciebie. Gdy pokochasz siebie, pokochają ciebie, a ty ich -i oto Ci chodzi, choć możesz udawać, że nie:)

Gość su729
znajoma mi zasugerowała, że mógłbym trochę pojeździć na rowerze!

Gość w3ertyhujawsedrftg
czy wiesz gdzie sa twoje majteczki

Gość su729
???

generalnie ,mówi sie ,że "kazdy ptaszek ma swój daszek". ale to jednak nie jest atrakcyjne jesli idzie tylko w oponke . troszke sie postaraj zgubic . ja wiem ,że 10 kilo to nie tylko brzuch . mój tez tyje okresowo , ale potem sam bierze sie za siebie , i jaki dumny potem chodzi . A ja moge pogłaskać i powiedziec "no kochanie ? "!:P

Gość su729
masz rację, trochę poszło też w pupę, a u twojego faceta jak to wygląda?

tylko w brzuch . a on sam sie hamuje jak sie nie dopina w spodniach , je mniej .

Gość su729
a tak z ciekawości: jak u ciebie z wagą, bo moja koleżanka ma super sylwetkę i może to ma jakiś wpływ na jej ocenę facetów?

Gość su729
Podobno kocie futro pomaga spalić tłuszcz. To prawda?

ja niestety mam wage jeszcze za dużą na wzrost , ale jestem proporcjonalna :P :D "bal u Posejdona"

Jankesa, przeczytałem w innym wątku, że schudłaś 15 kilo! Jak to zrobiłaś?

jestem duzo wyższa od męża , i to nie było problemem , ja go kocham ,on mnie , jakos poszło , jeszcze mu kumple zazdrościli . (wyrwał niezła laske )a to ja go wyrwałam . i on jest tego świadom ,że on był mój , nie ja jego . i To jest fajne . niestety po dziciach nie mam figury sprzed lkat , ale sie staram . on tez nie chce nic tracic .

Gość tertert
Może przestać się podobać. Mój partner miał taki okres że przytył, co było widoczne w okolicach brzucha i działało to na mnie odpychająco. Wiesz, to bardzo deprymujące dotykać takiej miękkiej piłki zamiast twardego brzucha, zwłaszcza w trakcie stosunku.

tabletki .mam słabą silna wole . juz tyle próbowałam róznych diet,że az żal . l-karnityna + zielona herbata . najtańsze jakie znalazłam . i działało . ale od miesiaca znowu jestem na tych samych . i -jesli masz za mało ruchu to dooopa .

terter.... no wiem ,żadna przyjemnośc siedziec na facecie i miec podparcie zamiast podniety :p

Gość tertert
Ja jestem szczupła (skoro pytałeś Jankesę, to może i ja odpowiem) ale nie wydaje mi się żeby to miało znaczenie. Po prostu zamiast twardych mięśni zaczęłam wyczuwać u mojego partnera niemęskie miękkości. Poza tym ... co do tego "daszka" ... no właśnie był daszek a ja wolę twarz widzieć, jeśli wiesz co mam na myśli, autorze tematu (zakładam że między dorosłymi ta rozmowa).

mnie się też zawsze podobały szczupłe laski, no ale nie wiedziałem że to też tak działa w drugą stronę...

Gość tertert
Jankesa, no właśnie ;D.

tertert, możesz pisać śmiało...to jes bardzo ciekawe!

tertert , racja :P :D lepiej widziec twarz kochanka .aż do takich wizualizacji nie doszło . ale współczuje .:P

a jesteście zwolenniczkami całkowitej utraty tłuszczu z brzucha i zrobienia sobie kaloryferka?

Gość tertert
Wszystko się liczy i chyba nic nie liczy się tylko i wyłącznie, jako jedyne. :D A ty, su729, te parę kg możesz pewnie zrzucić bez trudu. Dobranoc, Jankesa. Dobranoc, su729. Miło było z kimś porozmawiać na żywo o tej porze (późnej, przynajmniej w Pl).

Gość tertert
Kaloryferek? Nieee... Jeśli chodzi o mnie to mi nie potrzebny na brzuchu. :D Brzuch nie wystający, nie bardzo miękki, poza tym facet sprawny, względnie silny i wystarczy.