Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dreeamskomtru

Śnił mi się były chłopak i ślub z nim. Co za sen!

Polecane posty

Gość dreeamskomtru

Ostatnio w TV miałam przyjemność oglądać mojego byłego chłopaka i często rozmyślam co by było gdyby... gdybym go nie zdradziła, gdybym się nie przyznała, gdybym go nie zostawiła... Stan się pogłębił gdy zadzwonił do mnie w moje urodziny z długimi, przemyślanymi życzeniami. Zapytał czy wyjdziemy na moje kochane latte i wuzetkę. Jako termin przyjął "nieokreślony". :( A dziś mi się śnił nasz ślub, wesele, wesołe miny mojej rodziny, wszyscy popierający moją decyzję. Jego uśmiechnięty pysk i moja ulga przy składaniu przysięgi małżeńskiej. To był miły sen, obudziłam się z nadzieją, że to jawa, ale zaraz spojrzałam na serdeczny palec i się rozczarowałam:( Czy myślicie, że ja nadal coś do niego czuje? Jestem od 3 lat w związku, planuje zamieszkać z chłopakiem, wolałabym ustrzec się błędu..:(

Gość Mam czas
Tajne przemówienie Jakuba Bermana do żydów mongol dzisiaj, 07:23 Żydzi mają okazję do ujęcia w swoje ręce całości życia państwowego w Polsce i rozszerzenia nad nim swojej kontroli. Nie pchać się na stanowiska reprezentacyjne. W ministerstwach i urzędach tworzyć tzw. Drugi garnitur. Przyjmować polskie nazwiska. Zatajać swoje żydowskie pochodzenie. Wytwarzać i szerzyć wśród społeczeństwa opinie i utwierdzić go w przekonaniu, że rządzą wysunięci na czoło Polacy, a Żydzi nie odgrywają w państwie żadnej roli.

Gość ciekawa tych rozkminek
no ale co??!?! nie kumam ?!??1 koles nadal cie chce mimo tego ze go zdradziłas i zostawiłas??!??! i na dodatek jeszcze zyczenia ci składa??? nie widze tym logiki.... :o

Gość dreeamskomtru
Nie, nie... On mnie nie chce. Rozstaliśmy się jak ludzie, bez kłótni bezsensownych. Byliśmy razem 2,5 roku, przy czym ostatnie pół to była fikcja (czy jak ktoś woli związek na odległość). Ja mu po prostu wytłumaczyłam, że poznałam kogoś innego, że się zakochałam, że chce spróbować sił z tamtym, że nie mogę podjąć innej decyzji. Ex jest strasznie dobrym człowiekiem, przyjął to na klatę i nigdy nie zachowywał się jakby miał do mnie żal. Zawsze dzwoni w święta, dzień kobiet, moje urodziny i imieniny mojej babci, która go uwielbiała. Widzieliśmy się kilka razy po rozstaniu, nigdy nie powiedział, że mu źle czy coś. Po prostu teraz sobie myślę, że podjęłam wtedy złą decyzję. Kocham obecnego chłopaka, ale nie wiem czy powinnam z nim być skoro tli się we mnie uczucie do tamtego:(

"czy powinnam z nim być skoro tli się we mnie uczucie do tamtego" raczej zwykłe wyrzuty sumienia.... i nic wiecej ... a jak juz powiedziałas "Kocham obecnego chłopaka"

Gość a w jakim charakterze
Twój były pojawił się w TV?

Gość dreeamskomtru
Kocham, ale nie chce za niego wyjść. Kocham, ale boję się z nim zamieszkać. Kocham, ale wkurza mnie jego niezaradność życiowa i czasem mam ochotę nim wręcz potrząsnąć żeby się ogarnął i odejść.:( Gówniana ta moja miłość.

Gość dreeamskomtru
w programie rozrywkowym jako uczestnik

a taktem taki zaradzny?

*tamten

Gość dreeamskomtru
jest zaradny

Gość tamten pewnie zaradny
skoro pojawił się w programie rozrywkowym;)

dobrze ze ja nie mam takich rozkminek :} ogolnie zadko kiedy miałam tak ze musiałam wybierac miedzy dwoma facetami :) a jak miałam to odrazu wiedziałam który i sie nie zastanawiałam :) wiec dla mnie to troche dziwne twoje rozmyślania i wogole ... u mnie jest podział na "tak" "nie" "nie wiem ( z czego nie wiem znaczy nie :})

* z czego "nie wiem" znaczy bardziej cos w stylu "nie wiem odwal sie" :P :P

a mi sie sniło ostatnio ze jestem w ciazy :) nie mówiac juz o tym ze nie ma dnia bayc sie nie napalała na mojego meza :o :P ...meczace to troche no ale cóż............. wiosna :P ;)

normalnie jak zasypiam, jak wstaje, jak go widze to mam takie obrazy przed oczami ze ....... :} ...ehhhhhhh....... :) :) :) wyobraznia działa :P