myffka0 0 Napisano Marzec 24, 2011 witam wszystkich mam takie pytanie czy gdy jak macie okres to wasza krew jest wtedy tylko czerwona czy jest ona pomieszana tez z jakas brazowa krwia? bardzo prosze o odpowiedzi bo chyba sobie zaczynam cos wmawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcydzielo 0 Napisano Marzec 24, 2011 Ja mam np tak gdy mam miesiączkę to mam krwawienia, dopiero pod koniec miesiączki mam brązowa plamienia to u mnie znaczy ze kończy się miesiączka. U mnie okres trwa tylko 3 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 24, 2011 Nie jest to nic niepokojącego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Marzec 24, 2011 aha bo ktos mi powiedzial ze wlasnie prawidlowy okres powinien byc takiego koloru. no a jak leci np taka gesta krew jakby ze sluzem ciagnaca sie to tez jest ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Marzec 24, 2011 Jest ok, przecież nie tylko krew ma się z Ciebie wydobywać ale i śluz właśnie, czasami takie jakby kawałki śluzówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Marzec 24, 2011 dziekuje za wypowiedzi. miałam ostatnio operacje bylam znieczulona od pasa w dol i co chwile wymyslam cos nowego ze z moim okresem jest cos nie tak chociaz przeciez miałam tyle razy juz okres ehh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach