Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezdzietna i szczesliwa

BEZDZIETNI Z WYBORU *** !!! Nowy topic!!! ***

Polecane posty

Gość Bezdzietna i szczesliwa

jw Szukam bezdzietnych z wyboru i szczesliwych

Gość assssssssaaaa
ija;)

Gość assssssssaaaa
ja mam 35l.

Gość assssssssaaaa
notak,bardzoomadrateoria

Gość assssssssaaaa
no tak, bardzoo madra teoria

W wieku 35 lat jeszcze wszytko sie moze zmienic.Nawet po czterdziestce mozna miec dziecko, jak ktos sie uprze.Ale ogolnie to popieram ten swiatopoglad, gdyz nienawidze mamusiek pieprznietych na punkcie wlasnych dzieci(niestey mam smutne doswiadczenia na tym polu)

Taaaa, ja juz tez to slyszalam, ze jeszeli ktos mowi ze NIE CHCE miec dzieci, to tak naprawde znaczy, ze ich miec nie moze, ale wszyd mus ie przyznac :-D :-D :-D hahahahahah :-D

nie che nic mówić ale to właśnie bezdzietność ropier.... rozpieprza nam gospodarkę ;]

Gość assssssssaaaa
niestety polska to wciaz ciemnogrod na zachodzie to normalne zjawisko

to nie modrości ale fakty ;] gdyby w 2050 (jak przewidują) nie było tak że 1 osoba pracuje na 1 emeryta to nie mielibyśmy problemu z ZUS i OFE

ja nie mieszkam w PL i mi to wisi :-D Czy bedzie wiecej dzieci czy nie, w PL bedzie tak czy inaczej dramat :-P

Gość assssssssaaaa
rozp..... ja polacy nieroby, ktorzy tylko na zasilkach jada

Gość jestes kopnięta
'gdyz nienawidze mamusiek pieprznietych na punkcie wlasnych dzieci' no jak możesz nienawidzić mam? za co? że maja dzieci? wydałaś się tym że zżera cie zazdrość ze inne mają dzieci a ty nie:) jestes w środku pusta i w umyśle i w ciele

Leviatan, to zajmij sie sukaniem kobity i plodzeniem dzieci zamiast siedzien na kafe :-P

Gość jestes kopnięta
'Nawet po czterdziestce mozna miec dziecko, jak ktos sie uprze' uprzec to się możesz na kupę:) a szczególnie po czterdziestce

Gość assssssssaaaa
ciekawe, ktory wysoko rozwiniety kraj ma duzy przyrost naturalny? a jednak te kraje sa 10000 razy bogatsze niz afryka , gdzie rozmnazaja sie na potege

Mysle, za na swiecie jest tyle ludzi, ze gatunek ten nie jest zagrozony.Jak nie bedzie komu pracowac na starych , to przyjmiemy emigrantow z Libi , pozamieniamy koscioly na meczety i bedzie git!Ale najbardziej jest prawdopodobne ze zaleje nas żólta rasa!

jestes kopnieta tak zzera nas zazdrosc straszliwa ! zazdroscimy Wam okrutnie, a najbardziej tym ciumkajacym :-) ich brzusiow, dzidzi, mezusia, sluziku i kupeczki :-)

Gość jestes kopnięta
każdy ma w zyciu wybór, ja nie mam nic do kobiet które nie czuja instynktu. a te zaraz obrażaja mamuśki... ja jeszcze nie mam ale chce miec i czy to coś złego? pff

ja sama chce mieć dzieci ale nie zmuszam innych aby też chcieli a jak ktoś ma mieć dziecko dlatego bo społeczeństwo tego oczekuje to jakas masakra

Gość jestes kopnięta
osobiście za ciumkaniem nie przepadam, ale jeśli ma ktoś na to ochotę- bardzo proszę! ja w zyciu robie co mi sie podoba i nikogo też nie zamierzam ograniczać.

tele-echo -> nie jest zagrożony tylko że za kilkadziesiąt/kilkaset lat językiem urzędowym w Polsce może być chiński i/lub arabski jak tak dalej będzie się społeczeństwo starzeć ;P

Gość Ewa a ja myslalam ze Ty
masz od zawsze i na zawsze 33 ;)