Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakTuPomóc?!

ciężarna paląca...

Polecane posty

czizas - nie będę wdawała się z tobą w dyskusję nie lubię dyniogłowych - kiedyś może sama będziesz potrzebowała pomocy przyjaciela lub innych, a wtedy podniosą na ciebie nóżkę!!!!! moze skup sie na bolach porodowych autorki

Gość a ja się akurat
z czisam zgadzam - nie ma to jak uszczęśliwianie na siłę innych i mówienie im co mają robic , chyba ta koleżanka nie ma 12 lat i wie co robi ? A że to jest szczególnie napiętnowane w społeczeństwie tym bardziej ma wyrzuty sumienia , jeśli sama nie odrzuci fajek to możecie się pluc przez całą jej ciąże , możecie ją przezywac ile chcecie tylko nie wiem w jakim celu

Gość margolka66
Ale czasem jednak skutkuje , jak poczyta to forum i zobaczy opinię o sobie to może się opamięta. Tu w sumie nie chodzi o tą niemądrą kobietę, żal tylko tego dzieciątka , któremu ona odbiera zdrowie , a być może nawet życie !!!!! I nie trzeba patrzeć na to, że jakieś tam palące kobiety paląc w ciąży urodziły "niby" zdrowe dzieci to egoizm tak robić - TO TAK JAKBY CZŁOWIEK POŁOŻYŁ SIĘ NA ŚRODKU AUTOSTRADY I LICZYŁ NA TO,ŻE GO SAMOCHÓD NIE ROZJEDZIE!!!!!!!!

Gość ja ci radzę zebyś
zajęła się własną dupą i dała spokój koleżance. Przestała obsmarowywać ją na forum i pierdolnęła się w łeb zanim zaczniesz wtrącać się w cudze życie :O

Gość margolka66
"ja ci radzę zebyś "- kultura, że hoho , pewnie jesteś właśnie taką mamuśką, która truła papierochami własne dzieci , to dlatego się tak ciskasz!!! Nie mylę się chyba?