Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana nie mogąca

do mam które to przeszły!!!!

Polecane posty

Gość gość
Hej. Mam 2 dzieci malych i znowu jestem w ciazy. postanowilam usunac ciaze. Zrobilam test i wyszedl pozytywny bylam u ginekologa i na usg nic zupelnie nie widac to jakis 4-5 tydzien lekarz byl troche zdziwiony bo przy wczesniejszych ciazach juz bylo dokladnie widac. W sumie to nawet nie mam żadnych objawów ciąży oprocz braku miesiaczki. A wvpoprzednich mialam od razu mega piersi i powiekszony brzuch. Co o tym myslicie

Gość gość
A pro po niepokalanego poczecia to u mnie chyba tak bylo

Witam...Przestańcie oceniać "książkę po okładce"... Dlaczego nikt nie potrafi zrozumieć,podjęcie takiej decyzji wcale nie jest proste....Każda z Nas,chciała by dać dziecku pełną zdrową,kochającą rodzinę. Ale czasem nie potrafimy dać tego naszemu maleństwu,czasem musimy wybrać tą drogę która będzie najlepsza...a wcale nie prosta...Są rodziny patologiczne które maja bo 3-4 dzieci a dlaczego? bo chodzi tylko o pieniądze od Państwa na dalsze picie alkoholu czy branie narkotyków..Przecież to wszystko kosztuje prawda? a dzieci? co wyniosą z takiej rodziny czy rodzice dają im miłość?? Dlaczego nikt nie popatrzy na takie rodziny?? Czemu nikt nie pomoże tym dzieciom ?? Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na to pytanie?... Ludzie potrafią tylko osadzać a nie potrafią pomóc, zrobisz aborcje jesteś mordercą, bijesz swoje dziecko,pijesz jesteś spoko rodzicem czy to tak nie wygląda? Ludzie zacznijcie rozmawiać a nie oceniać... zacznijcie pomagać... a nie odwracać się i nazywać MORDERCA, wyrodną matką...Pomyślcie ile osób chodzi zebrze bo Państwo w którym żyjemy nie chce pomóc ludziom którzy chcą zapewnić prawdziwy dom swoim dzieciom ... Więc przestańcie się dziwić ze kobiety i rodziny są zmuszane do takich czynów.

Tak zupelnie sie z tym zgadzam... Każda taka decyzja ma głębokie dno historii ... Nikogo nie ocenia się po okładce. Usunęłam ciąże farmakologicznie jakiś czas temu, czy żałuje ?> Nie. Ponieważ zdrowie, stan majątkowy oraz brak stałego partnera mi na to nie pozwalały. Na szczęście znalazłam na internecie jak się później okaząło pewne źródlo www.wszystko-o-aborcji.pl , na tej stronie jest napisane wszystko o aborcji farmakologicznej prócz tego podczas zabiegu jest stały kontakt telefoniczny ze sprzedawcami, polecam gdyby ktoś poszukiwał pewnego źródla. www.wszystko-o-aborcji.pl

Gość miriam232
Każdy ma swoje sumienie. I ważne żeby się tego trzymać. Decyzja o aborcji farmakologicznej to indywidualna decyzja każdej kobiety. I osobiście uważam, że dobrze, że są serwisy jak ten http://9tygodni.pl/ , gdzie takie tabletki można zamówić. Bez recepty itp. Każda kobieta powinna mieć taką możliwość.