Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana nie mogąca

do mam które to przeszły!!!!

Polecane posty

Gość samantha fox w wersji light
Gdzie mieszkasz? W jakim kraju?

Gość załamana nie mogąca
Szwecja

Gość no to chyba najrozsądniej
jeśli to ciąża pozamaciczna, to "samo się nie rozwiąże" może raczej użył sformułowania "ciąża biochemiczna"?

Gość Hawa2000
jesli ze wzgledow zdrowotnych to masz do tego pelne prawo, lekarz napewno cie poinformuje lub skieruje do jakiejs instytucji gdzie zostaniesz dokladnie poinformowana o calym procesie usuniecia. mozesz takze uzyskac pomoc psychologa.

Gość samantha fox w wersji light
Uwazam, ze nie powinnas czekac, poniewaz jesli po kilku tygodniach czekania stwierdza, ze trzeba dokonac aborcji, to bedzie to wtedy bardziej bolesne i dluzej bedzie organizm dochodzil do siebie. No i pamietaj o tym, ze po 9-tym tygodniu ciazy juz nie wolno usuwac farmakologicznie.

Gość autorko kodsdo
A nie lepiej będzie podwiązać jajowody, niż zabezpieczac się tabletkami?

Gość gugrgtgt
Podwiązanie jajowodów daję taką samą skuteczność jak tabletki anty więc to żadne rozwiązanie. Jak już to przecięcie jajowodów.

Gość załamana nie mogąca
Nie chciałam podwiązywać, ale teraz już nie będe miała wyjscia.

autorko a jaką chorobę powoduje Twoja wada u maluszka co się dzieje, ze dziaciątko jest chore? pytam, bo u mnie w rodzinie jest podobny byc moz eprzypadek i nitk nie wie o co chodzi

Gość po pierwsze
Ale jak mozna zatytułowac taki temat: do mam!!!!! No gratuluje naprawdę. Myslisz o sobie mama?

Gość no to chyba najrozsądniej
skoro autorka ma dziecko, to niby jak ma o sobie napisać?:O

no przecież jest mamą w 100% doczytaj sobie i nie kpij z dziewczyny i jej problemu kochaniutka

Gość autorko..
-Ilu tabletek nie zazylas w cyklu? -Dlaczego dodatkowo sie nie zabezpieczasz,skoro ryzykujesz zyciem? -Co to za wada? -Jak z taka wada moglas urodzic juz dziecko? -Po czym wnosisz,ze nastepne urodzi sie chore? Mozesz poczekac do 12 tyg i zrobic badania a potem ewentualnie usunac? Przepraszam,ale w Twoim topiku widze wiele nie jasnosci...?

Gość autorko..
A i jeszcze -Ciaza pozamaciczna sama sie nie rozwiazuje..Lekarz nigdy nie kazalby Ci z nia czekac ani sekundy.. Nie jasne jest tez to ,ze kaze czekac az sama poronisz.. Wydaje mi sie ,ze to kiepskie prowo.. Wkoncu idzie wiosna :D

Gość załamana nie mogąca
nawet nie wiesz co czuje, najgorszemu wrogowi nie życzę. Obyś ty nigdy nie musiała wybierać między swoim życiem a życiem dziecka!

Gość a dlaczego robisz taką
tajemnicę z choroby swojego dziecka?

Gość załamana nie mogąca
a co chcecie sie upajać moim nie szczęsciem? Co Was to obchodzi? już i tak za duzo napisałam. Nie przyszłam się tu tłumaczyć ani radzić. Przeczytaj mój pierwsz post to bedziesz wiedziała o co mi chodzi, i jakie pytanie zadałam!

Gość a dlaczego robisz taką
tak, jasne:O już mi lżej, bo masz chore dziecko:O nawet Cię nie znam...

Gość autorko..
Poprostu widze nie scislosci w Twoich wypowiedziach,z calym szacunkiem nie wierze,ze musisz usunac ciaze z tak powaznych problemow zdrowotnych i siedzisz na kafe ,bo chcesz rady.. Coz my Ci mozemy poradzic,jedynie zebys wszystko obmowila z lekarzem,najlepiej nie jednym.. Co da Tobie,wpis,ze ktos przeszedl cos podobnego..Poczujesz sie przez to lepiej ?

Gość autorko..
Malo tego,nawet nie opisalas na co dziecko jest chore itd..wiec jak ktos ma Ci pomoc,skoro nawet nie wie na co jestescie chorzy ? Bez sensu..

Gość Dobrawka88
mnie też się nie chce wierzyc w to co pisze ta panna. Ale to jest moje zdanie.

Gość Hawa2000
zalamana skad ty w 5tc juz wiesz ze napewno urodzisz chore dziecko? pisalas ze w poprzedniej tez sie mylili. a moze ty jestes nosicielka HIV?

Gość lkdfjkjdfsljkdflkjfd
a ja ci zycze zeby kazdej nocy to dziecko sie tobie snilo i wolalo mama mama !!!!!

Gość olejem opałowym
łe tam, to bzdury są, marne prowo, albo autorka nie potrafi znaleźć innego wytłumaczenia dla aborcji, ale wydaje mi się, że prowo, skoro mieszka w Szwecji, gdzie aborcja jest legalna, to czego szuka na forum, gdzie większość kobiet jednak mieszka w Polsce, gdzie aborcja jest nielegalna i pewnie wygląda inaczej niż w Szwecji, tu nikt nie weźmie kobiety do szpitala na usunięcie ciąży

Gość załamana nie mogąca
Wy jestescie zdrowo jebnięci! tak to jest spytać się coś na forum to od razu objadą że prowo! umiecie wy czytac ze zrozumieniem? A jeżeli chcesz wiedzieć to dziecko już mi się sni po nocach!!!!!!!! To może inne pytanie, Co wy byście zrobili na moim miejścu? zaryzykowali własnym życiem? Bo może się uda? a za czym to idzie zostawili już jedno dziecko mocno upośledzone? Nie bede się tłumaczyć na co choruję Ja. To nie jest pytaniem topiku!

Gość autorko..
My wlasnie umiemy czytac ze zrozumieniem :) Autorko-Dlaczego zdecydwoalas sie juz na 1 dziecko skoro jest mocno uposledzone ? PS.Jesli pislabys jasno,napewno do sprawy forumowicze by ineczej podeszli...

najprawdopodobniej dziecko autorki jest chore z powodu wcześniactwa bo jaka choroba moze powodować upośledzenie dziecka?

Gość autorko..
A w ciaze to przepraszam zachodzi sie z niepokalanego poczecia ? Przepraszam ogol ,ale nie rozumiem takiego zachowania.. Wiem,ze moge umrzec-ale ryzykuje..Zenada..