Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doepke

mój facet mi oznajmił ze wraca do byłej żony

Polecane posty

Gość doepke
WEHTy...weż ty sie pierdolnij w ten swój durny łeb a te komentarze zostaw dla siebie bo sie tylko ośmieszasz. Wróć do szkoły i naucz sie czytac ZE ZROZUMIENIEM Ty chyba swoja miarą ludzi mierzysz!!!!

życie pisze różne scenariusze i nie należy wyć z tego powodu i nie mysleć że jest sie gorszą normalna sprawa, to nie była twoja druga połówka w życiu

Gość Jadzia katoliczka
te wszystkie kochanki są nic nie warte tylko tyłki by wypinały dobrze ze ciebie zostawił dziwko jedna tak powinno być

Gość cy mn
chwalisz sie czy zalisz? widocznie go nie kochalas skoro to wszystko splynelo po tobie jak po kaczce. tylko nie bardzo rozumiem po co zakladalas ten temat. skoro nie jest ci żal i wszystko przyjelas z usmiechem na ustach to po ch ten temat? chcialas sie pochwalic tym ze facet sie obszedl z toba jak ostatnia szmata? :o

ale ludzie z tymi komentarzami to na prawdę są dziwni a co ? każda kobieta musi złapać faceta od razu na całe życie ? ludzie się rozstają , związki są przerywane bosz w lesie sie wychowałyście ? katoliczka Jadzia ? ma sie rzucić pod pociąg bo ją facet zostawił ? puknij sie w łeb .

Gość cy mn
chyba tak,nastroszyla sie jak paw i chelpi sie tymi wszystkimi pochlebstwami a moze jeszcze ja to podnieca i sobie palcówe strzela jeszcze przy tym jak to inni jej pisza "oh jaka to ty dojrzala bla bla" najzwyczajniej w swiecie go nie kochalas i piszesz o tym jak o zjedzeniu kurwa sniadanie, wiec skoro to takie nic to po choooj ten temat? :o

Gość dallilla
Do jadzi katoliczki - takie texty? piszesz to ty jestes pseudo katoliczka

Czytajcie ze zrozumieniem - jak go poznala to byl rok po rozwodzie wiec jakim prawem obrzucacie ja wyzwiskami:-o??? Autorko - zazdroszcze zrowego podejscia i sily. Nic mu nie odpisuj - milczenie jest najskuteczniejsze:)

Gość doepke
Jadzia...a gdzie ty kobitko przeczytałas ze ja byłam jego kochanka,puknij sie łeb i wróc. Cy m ....ty to sie chyba przyzwyczaiłes do tego ze jak kobieta kocha to musi po stopach całowac w imie miłosci!! Temat załozyłam bo tak mi sie podobało,jak tobie sie nie podoba to nie czytaj i nie komentuj. Pewnie bardziej spodobał by ci sie temat ze.... rwe włosy z głowy i nie widze sensu zycia bo mnie facet zostawił.

Gość Jadzia katoliczka
worek pokutny to dla was mało wy żyjecie w grzechu bez ślubu bezbożnicy jedne

Gość jesteś kobietą z klasą
cy mn- ty pewnie na odchodne fundujesz facetowi (lub byś fundnęła )podcinanie żył i tym podobne chore jazdy:D to że nie płaszczy się przed facetem to nie znaczy że nie przeżywa- niektórzy to są głupsi od buta:O

Gość doepke
Te Jadzia!! a z Tobą facet sie ożenił zaraz na drugi dzień jak cie poznał?? Co ty taka idealna? Co ty babo za głupoty wypisujesz,niedosc ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem to jeszcze nawiedzac mnie bedziesz. Ja akurat jestem wdowa od 8 lat,żadnego mażeństwa nie rozbiłam i mam prawo sobie ułóżyc zycie.

Gość Jadzia katoliczka
a będę nawiedzać ciebie by do tej pustej głowy ci oleju wlać. Amen

jadzia katoliczka-sobie nieskutecznie wlewasz a komuś chcesz :D:D

Gość cy mn
ja nie twierdze, ze powinna sie przed nim plaszczyc. ja najzwyczajniej w swiecie nie rozumiem po co ten temat. jakby przezywala to wszystko to rozumiem, ze chcialaby sie pozalić czy szukalaby pocieszenia. ale nie ona przyszla sie pochwalic nam tutaj jaka to ona ah oh i ę. proponuje jeszcze zalozyć temat o pierdnięciu. zjedzeniu obiadu i tym podobne bo to też są tak samo nic nie znaczące czynnosc, ktore splywaja po nas jak po kaczce.

Gość cy mn
no i tez nie widze, zeby to jakos specjalnie przezywala. sama napisala "ot trudno stało sie". no to skoro to jest takie. "oh trudno stało się:) " to po choja ten temat? skoro nie przyszlas tu sie wyzalic czy szukac pocieszenia to nic innego nie pozostaje jak zwykla chec dowartosciowania sie komentarzami w stylu"ojej jaka ty madra i dojrzala". dla mnie ty nie jestes dojrzala tylko glupia skoro przychodzisz w takiej sprawie na kafe. proponuje jeszcze zalozyc temat z wstawieniem swojego zdjecia ( a jak jestes brzydka to wstaw zdjecie ladnej koleżanki) i tez sobie strzel palcówe przy tym jak to ci inni pisza jaka to piekna jestes. zal ten temat jedym zlowem :o

heh mają być zakładane tematy tylko tragedie i upadki życiowe inne dyskusje nie cy mn tak nakazuje :D

Gość doepke
Jadzia...ja proponuje zebys te zioła ktore niuchasz niuchała po pół porcji,albo zmień dostawce!!!

Gość Autorko...
Nie zwracaj uwagi na te idiotki, święto**bliwe,które próbują Cię sporowokować.... Te sflustrowane gnomy nie maja swojego życia tylko siedzą na forum i gnoją innych. A co do Ciebie gratuluje Ci bardzo- to sie nazywa reakcja dojrzałej, świadomej swojej wartości kobiety. Ja kiedyś zachowalam się podobnie, kiedy zostawił mnie facet po 3 latach - więcej mnie nie zobaczył, nie dostał ode mnie żadnego SMSa czy maila. Pozdrawiam Cię ciepło, trzymaj sie:)

Gość co sadziciemm
mogłabyś odpisać: nie pisz do mnie więcej

Gość doepke
cy mn... no widzisz a ja jestem inna i założyłam własnie taki temat,skoro cie to nie jara bo nie pisze o facecie ze był pępkiem świata i bez niego nie dam rady życ to ok! Nie czytaj jak ci sie nipodoba.

Gość sunrise78945
cy mn - a Ty pewnie jesteś osobą, która zakłada co drugi topik "ach jaka jestem nieszczęśliwa i biedna facet mnie zdradza ale ja go przecież tak kocham, co mam zrobić żeby wrócił do mnie" a topik taki jak ten powinnaś czytać sobie co godzine żeby nauczyć się jak powinna się zachować w takich sytuacjach kobieta, która ma do siebie szacunek, bo jak widziamy na tym forum mało już takich zostało.

Gość Jadzia katoliczka
jestem żarliwa katoliczka wierząca chodzę do kościoła i znam księża proboszcza gardzę takimi co bez ślubu żyją. Amen

heh zawsze wiedziałam,że nic tak nie podbudowuje ludzi jak czyjś smutek,kłopoty i łzy. Natomiast jak ktoś rozstania nie traktuje jako porażki życiowej z akcjami depresji i czymś w podobnym stylu, to już jest nieczuły,ten kto nie kochał itp.Sfrustrowani niektórzy są oj bardzo są.

Gość cy mn
no to może najzwyczajniej w swiecie wpadniesz w kocnu na pomysł odpowiedzenia mi na proste pytanie. czy dyskutujesz tylko z tymi, ktorzy cie klepia po glowie i sie tym chełpisz? ponawiam. PO CO ZAŁOŻYŁAŚ TEN TEMAT. a odpowiedz "bo tak mi sie podobało" nie jest odpowiedzią godną rzekomo "dojrzałej" osoby. co najwyżej kogoś kto ma mentalnie 5 lat. zaskakujące. wszyscy widzą w tym wszystkim wielką dojrzałośc. mimo, że traktowaie tej syt bez mrugnięcia okiem może swiadczyc o wielu rzeczach. np o tym, że go w ogole nie kochała, albo ze przestala kochać, ale wszyscy na sile sie doszukuja dojrzalosci u autorki chociaz pozostale posty przecza zupelnie temu wszystkiemu. chociazby fakt, ze autorka uzasadnia zalozenie tego tematu argumentem godnym 5 latka.

Gość co sadziciemm
ale nie widzicie że te dwie osoby: WEHTYcoś i Jadzia katoliczka nie są tu w merytorycznej sprawie, tylko to nastolatki które korzystają z forum żeby obrażać innych - po co w ogóle im odpowiadacie? one nie czytają waszych odpowiedzi tylko lukają pobieżnie jakiego punktu się uczepić by mogły sobie powyklinać a ten cu cm, to sfrustrowana babka która chciałaby wypowiedzieć się merytorycznie, ale jej nie wychodzi bo nie rozumie co czyta zaczynają się kafe-przepychanki, proponuje pomijać tępe posty

Gość cy mn
sunrise78945 - tak mhm bo ty najwięcej o mnie wiesz.

Gość doepke
Na jego sms nie mam zamiaru wogóle odpisywac bo dlamnie ten temat jest zamknięty. Tak jak napisałam wczesniej nie rozsalismy sie z powodu jakiejs awantury,lub dlatego ze on nie wie co do mnie czuje,albo ze chce to wszystko przemyslec.gdyby tak było to walczyłabym o niego,próbowała zarobic cos zeby wrócił,dała czas na zastanowienie i czekała cierpliwie,ale on postawił sprawe jasno wiec moje uczucia do niego niczego tu nie zmienia. czas leczy rany,kawał mojego serca ma,ale niezmienia to faktu ze nie bede zabiegac o cos co juz do mnie nie nalezy. Postawił sprawe jasno i chodz mnie to boli to niczego nie zmienie i napewno nie bede czekała ze moze wróci.

Gość cy mn
mhm ok, ale po co to piszesz? czy tutaj pojawil się choć jeden post który mowil o tym, że powinnaś na niego czekać, albo zatruwać mu dupe blaganiami o powrót?NIE wiec niby dlaczego ciagle pierdolisz o tym samym? chwalisz się tym czy jak? bo naprawde nie rozumiem.

kążdy ma inny charakter gdy ja sie rozstałam z facetem pracowałam,spotykałam sie z przyjaciółmi,pojechałam na wspaniałe wakacje i byłam uśmiechnięta co nie znaczy że go nie kochałam bo wg ciebie jeśli sie kocha to trzeba sobie żyły podciąć taka jest przynależność kobiety że bez faceta nie istnieje bosz....jacy ludzie są :D