Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyżby za Duży

Chyba za duży ptaszek lub za mała cipka

Polecane posty

Gość Czyżby za Duży

Cześc Dziewczyny Mam taki problem Mam 25 lat jestem z dziewczyną ale mamy taki problem i nie wiem co robic . Chodzi o to iż moja dziewczyna uważa że mam za dużego ptaszka i cały czas ją boli . Próbowaliśmy długich pieszczot itp ale nic nie pomoga najgorzej jest od tyłu pewnego razu myslałem że coś jej zrobiłem bo bardzo Ją za bolało . Powoli staje się kłębkiem nerwów , dodam tylko że dziewczyna nie była dziewicą ( 23 Lat) Nie wiem co robic jak tak dalej pójdzie to będę musiał zmienic ( a tego nie chcę) POMOCY

Gość ja to wiem a Pan nie
ptaszek służy tylko do robienia siusiu, dzieci przynosi bocian

Próbujcie różnych pozycji, aż znajdziecie odpowiednia dla siebie. Długie pieszczoty też nie są dobre, podniecenia nie można przeciągać w nieskończoność. Ważne żeby partnerka była dobrze wilgotna, wtedy wejdziesz łatwiej a ją nie będzie tak boleć. Jak będziecie się długo pieścić to wszystkie soki straci, i znowu będzie sucha.

Gość Czyżby za Duży
Niby wszystko robimy dobrze i jest wilgotna ( nawet bardzo) a i tak przy penetracji mówi że Ją boli ( nie jest to moja pierwsza dziewczyna i wcześniej nie miałem takie ,,problemu,, Ona też miała innych facetów ale widocznie byli jacys ,,mniejsi,, Testowaliśmy różne pozycje . Czy to mozliwe aby członek był za duży do danej vaginy ?

Gość jak to zrobic znowu zaczynam
bredzic

Gość Czyżby za Duży
Dodam tylko iż Mój sprzęt mi nie wydaje się że nie jest aż tak duży ( W porównaniu do pewnych aktorów kina branżowego he he he ) A na zywo widziałem tylko swojego więc nie wiem czy długosc penisa wachająca sie zalezy od pomiaru od 17,5 do 18,3 to Duży czy sredni Ja uważam że rozmiar europejski + odpiszcie bo jestem bliski załamania Kocham Ją ale jak nie będę mógł sobie normalnie pohendzorzyc to będę musiał znaleśc laskę z dłuższą cipka czy coŚ pomocy !!!!!!!

Gość Czyżby za Duży
Nie suwmiarką lecz linijką lub centymetrem i to jest bardzo poważna sprawa . Moje życie miłosno-seksualne od tego zależy .

pomarańczo, wytłumacz mi dlaczego uważasz że znowu bredzę. Może ujawnisz swój prawdziwy nick, czemu chowasz się za pomarańczą. Doradź koledze jak taki kozak fiuta masz podobnej wielkości do mojego, czasem jak się zagalopuje i posuwam za ostro to też mówi że boli ale to bardzo rzadko i jak długo nie kończę. Może za ostro ją posuwasz

Gość Czyżby za Duży
bzykamy się od godziny

Gość Czyżby za Duży
Mówiłem że dziewczyna nie była dziewicą , a bzykamy a raczej próbujemy dośc cześto Ja mam spory apetyt wiec mogę nawet codziennie ale tak przeważnie co 2 , 3 próbóję ale kończy się tak samo pare szturchnięc i już ,

Gość 14.30
mimo wszystko być może nie odpowiadają jej pozycje które wybieracie... a czy w każdej pozycji twoja dziewczyna odczuwa ten ból?

Gość Czyżby za Duży
Najgorzej jest od tyłu ( a to moja ulubiona {dałem sobie juz z nią spokój] i na jezdzcca , ( tą tez lubie) .Niby mniej ją boli po bozemu i na boczku ale i tak boli i dodam że pzrez te bóle to nie mogę sobie dobrze por* bo pare szturchnięc i juz cały nastrój upada A ja niestety lubie i dużo i długo

Po pierwsze unikajcie przynajmniej jeszcze przez jakiś czas pozycji, gdzie następuje głęboka penetracja - zwłaszcza od tyłu. Należałoby też zadać pytanie czy problemem jest tu długość czy obwód penisa, jeśli długość to proponuję: gdy lubicie od tyłu to niech partnerka położy się na brzuchu i złączy nogi i dopiero wówczas rozpocznij penetrację, lub jeśli wolicie przodem zrób dokładnie to samo, dociskaj dodatkowo jej uda swoimi, uda partnerki symulują pochwę, a sama penetracja nie jest dzięki temu głęboka :) Powinno pomóc na początek :) Poza tym ważne jest odpowiednie nawilżenie, bez tego ani rusz :) Jak to jest z tym bólem, jest zawsze czy tylko przy głębokiej penetracji? Czy są jakieś pozycje, gdzie jest lepiej lub gorzej? Jest także możliwość, że twoja kobieta ma tyłozgięcie macicy - poczytaj o tym w internecie.

Gość Czyżby za Duży
Co ma tylno co oż zesz weż mnie nie strasz Troszkę mniej Ją boli po bożemu i na boczku , nóżki na pogony od bidy też mogą byc

Gość Leviatyn
A Ty jesteś facet czy cipa ?

Gość Leviatyn
Debilu...ptaszek, nóżki, na boczku...tak pisze cipa, a nie 25 letni facet 🖐️. Konkluzja - jesteś cipą 🖐️

Gość Czyżby za Duży
DO LEVIATAN KONKLUZJA JEST TAKA ŻE BYM CI ZAJEBAŁ Z DEKLA !!!!!!! PIZDO WYPIERDALAJ Z TEGO WATKU JAK MASZ TAKIE CIEKAWE TORIE LEŚNA KURWO MOŻESZ CHAPNĄC DZIDE MOJE PSA

Gość Leviatyn
Stul pysk dziecko, wyłącz caps lock, trochę kurwa kultury. Jak ją w cipę boli, to ją dymaj w dupę, paniatna ?

Gość Czyżby za Duży
CIPĘ TO MASZ TY WIECZNY MASTURBANCIE POWIEDZIAŁEM CI JUŻ WYPIERDALAJ Z TEGO WĄTKU . TAKIE PARÓWY JAK TY TO ZJADAM NA SNIADANIE i tak chcesz chapnąc dzidę mojego psa bo cie ustwaic z nim LESZCZU BAROWY

Gość Dr Lubicz z Alpejskiej wioski
Twoja dziewczyna ma tzw, Kozią p.i.z.d.e. Jest na to tylko jeden zposób, zapakuj jej w otwór gębowy. Ty spuścisz z krzyża a i dziewczyna poczuje się potrzebna.

Gość nureksznurek
A może w tym przypadku rozmiar tak naprawdę nie ma znaczenia? Może chodzi o jakąś blokadę psychiczną albo nadmierna suchość narządów? Próbowaliście może z jakimś lubrykantem? Zerknij sobie na fun factory są tam różne rodzaje. Zobaczysz,że wtedy będzie łatwiej:)

Gość marek citko
moim skromnym zdaniem, cwiczcie, cwiczcie i jeszcze raz cwiczcie az jej szparka sie przyzwyczai do twojego sprzetu, pytanie do ciebie jak tam z obwodem, bo dlugosc...hmm....wcale nie taka wielka...rozumialbym gdyby to bylo ponad 20cm to bylby problem...pogadaj z nia dyskretnie o rozmiarach bylych...jesli twoj jest najwiekszy z poprzednich to poprostu kwestia czasu az sie przyzwyczai, jesli nie to masz chopie problem, jesli chcesz dobrze porobic, a jestes mlodym i do ciebie nalezy ten czas to zmykaj od niej i szukaj innej..

Gość gość
Nie używaj seksu to nie będzie boleć

Gość prlknkn
mój chłopak też ma dużego a ja za małą, ale jak na grę wstępną raz zrobił minetę przez 45min. to wszedł mu pe*is aż po jaja. Śluzu tyle było, ja pisnęłam, a potem tylko orgazm. On umie się kochać

Gość gość
Dużym ptaszkiem trzeba się umieć posługiwać, a nie wpychać go na siłę do suchej. Ja mam podobnych rozmiarów i z różnymi dziewczynami robię to tak żeby miały przyjemność, a ni ból. Jak nie umiesz, to znajdź sobie jakąś rozciągniętą mamuśkę po porodzie, której co byś nie wepchał, to i tak będzie mało.

Gość gość
Ja sobie w saunie wybrałam takiego odpowiedniej jak dla mnie wielkości.Niektórzy maja naprawdę olbrzymie fiutki z tego co zauważyłam.

Gość gość
Oj czasami się trafiają tacy z naprawdę konkretnym rozmiarem. :)