ona_50 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 a moge bialych tabletek wogole nie brac?zrobic sobie 4 dni przerwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona_50 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 a moge bialych tabletek wogole nie brac?zrobic sobie 4 dni przerwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. Napisano Kwiecień 28, 2011 mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona_50 0 Napisano Maj 10, 2011 Hej dziewczyny , biore drugie opakowanie tabletek i z pierwszego opakowania nie wzielam 4 tabletek bialych, chcialam zrobic sobie przerwe. ale gdy wzielam 2 rozowe kochalam sie z chlopakiem bez zapezpieczenia czy powinnam dodatkowo sie zabezpieczyc? moge sie obawiac czegos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 10, 2011 Ulotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona_50 0 Napisano Maj 11, 2011 ???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Maj 12, 2011 Białe tabletki to CUKIER! Nie są tabletkami aktywnymi. Możesz wziąć 4 białe lub 4 dni przerwy i na to samo wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona_50 0 Napisano Maj 13, 2011 wiem ze moge ich nie brac!!!! i nie bralam , chodzi o to czy dodatkowo powinnam sie zabezpieczyc jak nie bralam ich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Maj 13, 2011 a po co masz się dodatkowo zabezpieczać jak te tabletki to sam cukier? Nie rozumiesz, że nie mają substancji aktywnych to bez różnicy czy je będziesz brać przez 4 dni czy zrobisz sobie przerwę 4 dniową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annnn11111111 Napisano Maj 28, 2011 Cześć, Czy wiecie co zrobić jeśli zrobiłam tylko 3 dniową przerwe i rozpoczęłam nowe opakowanie? Nie biore tych białych tabletek bo zawsze pamiętam o 4 dniach przerwy i nic nigdy mi sie nie myliło, oprócz ostatniego razu (chyba zacznę brać te białe tabletki w takim razie...) Pomóżcie mi proszę bo nie wiem jak mam teraz przyjmować tabletki, czy to wpływa na ochronę czy po prostu zignorować ten jeden dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Maj 29, 2011 Jest wszystko Ok jesli przerwa była krótsza to ochrona nie jest zmniejszona, gdybyś wydłużyła przerwę np na 5 dni to zabezpieczenie mogło by być mniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annnn11111111 Napisano Maj 29, 2011 Dziękuję! A czy następne opakowanie powinnam zacząć normalnie po 4 dniach przerwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Maj 31, 2011 Tak kolejne opakowanie po 4 dniach przerwy jeśli nie bierzesz tabletek placebo. Czyli 4 dni przerwy a 5tego dnia bierzesz pierwszą różową tabletkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ticonderoga Napisano Maj 31, 2011 klaudynka69 dobrze mówi, brałam w podobnym cyklu jak ona poleca i nie było żadnych efektów ubocznych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 efektów ubocznych nie będzie bo placebo to nie tabletki aktywne, one są dodane do opakowania tylko dlatego, żeby kobieta wdrążyła się w codzienne przyjmowanie tabletki i tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OnaComa Napisano Lipiec 11, 2011 Masakra zastanawiam się ile niektóre z was maja lat!i jakim cudem z takim tokiem myślenia lekarz przepisał wam tabletki.Antykoncepcja tak jak i seks są dla ludzi myślących!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noiretblanc Napisano Lipiec 31, 2011 Witam, sprzedam tabletki YAZ (2 opakowania) za 60 zł. Kontakt: noiretblanc19@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewko Napisano Kwiecień 17, 2012 Halo, dziewczyny!! Pomozcie prosze!!! :(( Zawsze bralam Yasminelle i to tabletki typu 21 bierzesz, pozniej 7 dni przerwy.. a teraz biore YAZ, dokladnie to bylo moje 1 opakowanie. I zapomnialam, ze tu przerw nie ma, i bralam wszystkie tabletki, wraz z tymi bialymi, ale jak teraz mam okres juz 3 dzien, to zapomnialam wziac kolejnych tabletek z nowego opakowania, tylko jakby zrobilam przerwe.. I co teraz?? jak zaczac kolejne opakowanie?? juz nie chodzi o zmniejszenie antykoncepcji, bo chlopaka nie mam, ale jak teraz nowe opakowanie zaczac?? :( czekam na odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 więc skoro nie chodzi o antykoncepcje to bierzesz tabletkę od razu kiedy zauważysz ze zapomniałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach