Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Dobry tusz do rzęs - pomóżcie mi się zdecydować.

Polecane posty

W swoim życiu przetestowałam juz sporo różnych tuszów, jednak wciąz szukam tego jedynego. Aktualnie konczy mi się mój colosal i teraz waham się między zakupem: - avon superSHOCK - Colosal ten zółty - 2000 calorie - Max Factor Masterpiece Max Doradzcie, który wybrać - chodzi mi o dosyc wyraziste podkreslenie, wydłuzenie rzęs

zdecydowanie max factor masterpiece, ja uzywam od daaaawna i jestem bardzo zadowolona a rzesy mam do pasa:-p

Gość Uwielniam tylko jedą firmę
jeśli chodzi o tusze -PUPA, świetne szczoteczki!!! Kupuję je na promocjach od 40-50zł

Gość jestem taka niewyraźna
katharsis no to wyślij;)

Powiem Wam szczerze, ze nie mam dlugich rzes - sa srednie ale mam fiola na punkcie ich malowania. I moze dlatego taki efekt koncowy. Robie to dosyc dlugo i skrupulatnie.

Gość nie wiem pewnie to zalezy
od rodzaju rzęs :P bo dla mnie Masterpiece to porażka, a po 2000 calorie Curved mam rzęsy podobnej długosci co katharssis tylko gęstsze bez pomalowania mam takie sobie średniej długosci proste

Gość jestem taka niewyraźna
faktycznie dłuugie rzęsy, bardzo ładne!

Gość nie wiem pewnie to zalezy
a i tez maluje skrupulatnie:P

No moze po prostu trzeba trafic na swoj. Ja ostatnimi czasy zamawialam na allegro (bo jest duzo taniej!!!) i wszystko bylo oki dopoki mi nie przyslali podróbki:-o Bo zamowilam od kogos innego niz zwykle i mam nauczke

katharsiss a ktorego ze sprzedawcow a allegro polecasz? Mnie chodzi bardziej o perfumy zeby na 10000% oryginalne byly

Powiem szczerze, ze w tej kwestii nie pomoge:-( Przewaznie zamawiam z firm typu avon itd. bo poki co nie stac mnie na oryginaly😭

Ja bez pomaliwanych rzęs nie wyjde z domu, bardzo lubie je podkreslać,bo wtedy oczy wyglądają super:) myslałam,ze 2000calori mnie zachwyci jednak tak sie nie stalo:(