Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4435345345

czy kupiłyście jakąś używaną rzecz w lumpexie albo na allegro i jest teraz

Polecane posty

Gość 4435345345

czy kupiłyście jakąś używaną rzecz w lumpeksie albo na allegro i jest teraz waszą ulubioną rzeczą, którą nosicie o wiele częściej niż inne? jakie? ja mam kilka takich perełeczek, które kupiłam nawet po 3-5 zł i kocham je

Gość 4435345345
to są różowe koronki z rococo

Ja mam :) Ukochana koszulka ze starym VW ( w sklepie takiej nie spotkałam nigdzie akurat) i 3 sweterki ( są co prawda w sklepach ale jaka satysfakcja że dałam 2zł ;) )

Gość csada 5555
moja ukochana rzecz to tunika New Look, po prostu jakby uszyta na mnie, miała wszystko to, czego szukałam, kupiłam ją na Allegro dokładnie za 5 zł (używana oczywiście), nosiłam ją blisko 3 lata, aż w końcu ją gdzieś zahaczyłam i zrobiła się dziura - strasznie żałuję inną ulubioną rzeczą to wiosenny płaszczyk Atmosphere kupiony w lumpeksie za 11 zł, był nowy z metką, tak tanio, bo jest dość lekki, a w tym lumpeksie sprzedawali na wagę

Gość pełen relaks
no pewnie czerwony długi sweter, z paskiem, nosiłam go, jak u nas jeszcze takich nie sprzedawali, a teraz jest ich na pęczki - nosze do dziś czarny sweterek kupiony w stanie idealnym wyglądał jak z drogiego sklepu, zużył się już :( różowy sweterek New Look, kupiłam go 5 lat temu, wygląda jak nowy, zero zmechaceń, musiał by naprawdę dobrej jakości - też go noszę mężowi kupiłam cudną koszulkę diesla, ale zaplamił jagodami i stwierdził, że wcale nie szkoda, bo z ciucha była :D

Gość gbr5rgerre
czarne spodnie nieznanej firmy w lumpeksie za 3 zł, mi strasznie trudno znaleźć dobre długością spodnie, wszystkie są za krótkie, ja muszę mieć dużo za kostkę, te są odpowiednio długie, nie cisną, nie odstają, idealnie leżą na tyłku, a ich największa zaleta - są z materiału którego się nie prasuje, więc zawsze są gotowe do założenia. Nie prasowałam ich nigdy, a noszę je ponad rok. Są bardzo eleganckie, w kant, kocham je. Dużo chodziłam i chodzę po lumpeksach, ale takich drugich spodni nigdy nie znalazłam.