Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szajbusia

3 dobrych facetow w lozku.. a teraz chlopak hehe

Polecane posty

Heh nasunal mi sie taki temat do glowy i jestem ciekawa co o tym sadzicie :p Opowiem swoja sytuacje... No wiec tak Michala znam od 5 lat na poczatku znajmosci tylko sie przyjaznilismy ale potem zaczelismy ze soba sypiac i zawsze bylo mi z nim cudownie :) 3 Lata temu poznalam Arka zaczelismy sie kumplowac on chcial ze mna chodzic ale ja nie chcialam bo chcialam z zycia skorzystac i odbrze sie bawic wiec tylko spotyukalismy sie na sex przez rok czasu i przez ten czas nie spotykalam sie z Michalem bo slad po nim zaginal... otem urawalam kontakt z arkiem.. noi po tym jakos poznalam adriana ale to tez nie byl chlopak dochodzenia bo nie chciala bym go zranic wiec jak sie spotykalismy to tylko na sex lub na pogawetke.. noi ostatnio jak na rozkaz cala trojka sie do mnie odezwala w odstepach paru dniowych.. noi kazdy chcial sie spotkac ale tu ich zaskoczylam hehe... Poniwaz po tej przerwie bez kontaktu poznalam swietnego faceta z ktorym chodze i nie mam zamiaru z innym juz spac :) Zmienialm sie hehe... Noi urawalam kontakt z tamtymi panami tylko pozostawilam z Michalem ale jako przyjaciele do pogadania,. Trudno uwierzyc prawda??? przytrafilo sie tak komus??

Mi się przytrafiło to niedawno, tak się składa że mam dobry kontakt ze swoimi byłymi. Nedawno spotkałem jedną miła rozmowa, wspomniena wróciły, chociaż oboje mamy kogos chce sie umówic ze mną, wymienilismy sie nr tel (bo kontakt sie nam urwał). Na 2 dzień spotkałem inną byłą znowu przyjemne wspomnienia wróciły. Jak się z nimi spotkam to na bank skończy się na seksie. Ale co tam raz sie żyje. Powiedz Ty tylko rozmawiasz z tym byłym z którym sie przyjażnisz, nie masz ochoty mu popuscić, on nie namawia Cię?

No to widze ze podobna sytuacja do mojej szczerze?? to raz sie przytrafilo ze prawie zaczelismy sie kochac no ale jego mamuska w domu przerwala nam i potem juz do tego nie wrocilismy... ale kiedy sie sotykamy to gdy sie witamy pocalunkiem w policzek to chciala bym go opcalowac normalnie i zucic sie na niego... ale... no wlasnie opstanowilam ze sie zmienie i staram sie... ale w koncu i takj sie tak stanie ze znow sie ze soba przespimy

Też tak myślę że to nieuniknione. Spotkałem byłą to przywitalismy się buziakiem w policzek, miałem ochotę wsadzić jej język w usta zabrać ją do siebie i piepszyć bez opamiętania. To się stanie prędzej czy póżniej, ale nie chce zranić mojej małej.

a no widzisz jednak... Ja jestem bardzo szczesliwa z moim facetem ale do Michala jednak mnie ciagnie i On tez ma dziewczyne a jednak ciagle mi pisze esy ze chcial by ze mna powrocic do tamtych czasow..

Gość dwóch analfabetów
teraz już mam dowód na to że niski IQ i amoralność chodzą w parze

Ale ciągnie Cie do niego myśl o wspólnym seksie, czy chciałabyś wrócić do niego? Bo mnie ciągnie seks, jak każdego zdrowego faceta.

Seks mnie ciagnie :D hehe nie tylko faceci sa tak stworzeni ze mysla ciagle o seksie :p

he he Szjbusia fajna jesteś. Może Ty moja była jesteś, jak tak to, przygotuj się na mega S. Na wtorek się umówiliśmy?

Hahaha widze ze masz dobre poczucie humoru :P Tu cie zaskocze ze nie umawialm sie z nikim na wtorek hehe :)

Nie mam pojecia kiedy to samo sie stanie hehe ... znajac zycie to w ktorys weekend :p

zawsze mozna cos wymyslic hehe w koncu nie mieszkamy razem wiec akurat moge nie miec czasu dla niego

No i,no i,noi,no i ten obecny chlopak jest szwagrem chuji ktore w Ciebie pakowali poprzednicy:)

Nie będzie nic podejrzewał, ja bym się coś domyślał. Co byś wymyśliła, co mu powiesz. Tamtego uprzedzisz wcześniej żeby Cie zabrał na seks. Bo ja sie umówiłem na kawę, ale i tak wiem że do czegoś dojdzie.

szajbusia z Toba napewno sie nie bede walil,za duze ryzkyko:P

Kowboj No widzisz i jestesmy kwita :P a co do jak tu zrobic... To zawsze sie jakis sposob wymysli:p

Szajbusia podsuń mi jakiś pomysł, bo we wtorek idę na spotkanie i nie wiem co ściemnić mojej, żeby się nie domyśliła jak mnie z 4 godz nie będzie w domu. Ty jesteś kobietą to pewnie będziesz wiedzieć co inna kobieta łyknie.

Gość Szajbusia i cala zgraja
Macie sie czym chwalic, nie ma co. Mam nadzieje, ze Wasi partnerzy dowiedza sie o waszych wyskokach i kopna Was w dupy : Glupie gowniarstwo-seks to nie zabawa. Nie zasluzyliscie na swoich partnerow. Szajbusia, totalnym dnem jestes-zwykla szmata do ruchanie-szanuj sie dziewczyno, bo na niezle kurwisko wyrosniesz-niedojrzala smarkulo.

Gość ;d
zalisz sie czy chwalisz neonowa pizdo

Gość cipaaa juz nie
mam nadzieje, ze jakie chorobsko zlapiecie, zasrance:P Pierdolic sie na prawo i lewo-marzenie dzisiejszych szczonow i powod do dumy... Ale tak to jest, gdy smarkacze zabawy w seks zaczynaja-brzydze sie Wami-kurwiszony pierdolone!

wypedały prawiczki pewnie dajecie fotki swoich malutkich palek i walicie gruchę jak jakas lala odpisze. żałosni zazdrośnicy