Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polkowy krolcvicz

Polki są jednymi z najbardziej sztucznych kobiet na świecie !

Polecane posty

Gość polkowy krolcvicz

W czym ktwi wasz sekret ? podobno wszyscy na was lecą ? Przodujecie w ilosci zuzywach farb do wlosow , 70 % polek to robi , podobnie tipsy i solarium - na swiecie panuje moda na jasną skóre , wszyscy rozjasniają ją chemikaliami ,unikają slonca a u nas ? Lekka opalenizna a tak naprawde to zjarana paszcza na solarze albo na balkonie :O Firmy kosmetyczne maja raj w Polsce , nigdzie tyle gowna sie nie zuzywa co tu

Gość polkowy krolcvicz
byłem z taką jedną 3 dni ,nie dość że nic nie mowiła to jeszcze jak ją mocniej przytuliłem to całe powietrze z niej zeszło:O

Gość Bezsonnica
To nieprawda:). Ja jestem Polką i jestem nieprzerobiona. Mam swój kolor włosów, na solarium byłam tylko raz w życiu - z ciekawości. Opalam się tylko na prawdziwym słońcu. Nigdy nie miałam sztucznych paznokci, bo mam swoje zadbane i sama je maluję. Nie chodzę do kosmetyczek, bo mam gładką cerę i potrafię o nią dbać. I nie wożę ze sobą wszędzie walizki z kosmetykami, bo mam zawsze tylko delikatny makijaż. Aha, nie pudruje się też. Pa.

Gość atari zwei
przygruchaj se autor naturalną, rozjaśnioną brytyjkę czy szwedkę.

HAHA! Cóż nie nosze tipsów nigdy nie zafarbowałam włosów i nigdy nie byłam na solarium - opalam się latem na plaży. Zastanawiam się skąd wy te kobiety bierzecie? :P