Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba beka??

oceńcie figurę zdjecie.

Polecane posty

Gość mam podobną
mam podobna figurę po dziecku, serio, normalnie jakbym siebie zobaczyła :) walczę z tym już tyle lat.. cyckom dałam spokój, bo tylko operacja pomoże, a kasy brak.. no, może boczki mam mniejsze.. tak, mam mniejsze, ale z przodu mam fałdkę i brzydko to wygląda. uda mam takie same, takie same bułki przy wewnętrznej stronie :) a tu lato idzie, trzeba by się zabrać za siebie.. ile masz wzrostu i ile ważysz?

Gość mam podobną
możemy poodchudzac się razem, poćwiczyc, razem raźniej. brak mi motywacji ostatnio, mam sporo problemów i jakoś nie w głowie mi diety itp

Gość gruba beka??
kupiłam sobie strój kąpielowy jednoczęściowy...i nawet tak złe nie wyglądam w nim i przez to moja motywacja spała do zera:( chęć może jest ale ochoty brak

Gość mam podobną
ja w zeszłym toku wiczyłam do upadłego w i lecie wyglądałam prawie dorbze, tzn. w miare byłam zadowolona, uda mi schudły, ale teraz jest okropnie :( znowu wisza takie smętne bułki,a tyłek oklapł, ale nie mam teraz siły na te wiczenia, katowałam się co wieczór ćwiczeniami, mordęga! Warto było, to na pewno. widac było efekty. Ale teraz nie mam siły :(

Gość micheeeeedf
a ILE MASZ LAT I ILE WZROSTU I WAGI ???

Gość kaśka.aaa
figure masz niezłą, poza tymi piersiami wyglądają jakby powietrze znich uszło. Idz na forum wiekszepiersi tam dziewczyny stpsują jakies masaże na pwiekszenie i ujedrnienie.

Gość mam podobną
sprawdziłam w lustrze (szkoda, że nie mogę wrzucić fotki, ale nie mam kabelka do aparatu) i boczków nie mam, a miałam takie jak Ty. problemem jest u mnie brzuch wybulony do przodu, wiesz o co chodzi? największa moja zmora są uda, ale spróbuję się zmusić i ćwiczyć. nie chcę, by lato mnie zastało w takiej formie

Gość gruba beka??
Chciałabym podkreślić, że prawy cycek zwisa mi o 1 cm niżej niż lewy. Wynika to z tego, że faceci zawsze brali mnie od tyłu i przeważnie byli praworęczni i lubili go miętosić

Gość gruba beka??
głupi podszyw... brzuch tez mam wystajacy;( ale najgorzej jest z tym boczkami bo nie mogę dopasować żadnych bluzek. W cyckach są za duże a na boczkach sie opinają:(

Gość KSHAHJDGHFSGHFHGSFSDHG
wez nie pierdol na forum sie nie zal tylko ogarnij sie:O te cycki wez kurwa cos z nimi zrób i sie nie uzalaj..bo to jest żalosneeeeeeeee

Gość mam podobną
uwierz mi, na boczki to tylko skręty tułowia, na boki, w przód, w tył, na stojąco, tylko te ćwiczenia pomogły mi na boczki, dlatego na wiosnę zwykle je robię, by po zimie dojść do ładu z brzuchem :) dlatego nie mam boczków :) masz rację, są okropne