Gość _nadzieja_ Napisano Marzec 24, 2011 Witam! Jestem młodą kobietą półtora roku po ślubie. Kiedyś z mężem kochaliśmy się praktycznie codziennie. Ciągle miałam na niego ochotę,podniecał mnie, eksperymentowaliśmy, naprawdę wydawało mi się,że świetnie się rozumiemy. Po ciąży ( urodziłam bliźniaki) nie mogę już tego powiedzieć. Starałam się na początku,żeby było jak kiedyś, ale nie potrafiłam się przełamać, bolało, juz nie potrafiłam się podniecać. Jest czasami bardzo ciężko, bo nie mamy żadnej pomocy i może ten brak ochoty na współżycia z mojej strony wynikają ze zmęczenia...mam masę obowiązków( kto ich nie ma:)), wszystkim zajmuje się sama kiedy mąż jest w pracy i czasami padam z nóg. Zdarzają się jednak lepsze dni kiedy dzieciaki nie dają mi tak w kosc ( maja 4,5 mies) i jestem bardziej wypoczeta...wtedy także nie umiem się podniecić, a widzę,że mąż chce bardzo, starsznie się podnieca, namawia do zbliżeń.. a ja taka oziębła...Nigdy taka nie byłam:( Nie wiem dlaczego całkowicie straciłam na to ochotę, tak bardzo chciałabym by to się zmieniło, bym mogła znowu kochać się jak kiedyś ( tym bardziej, że jesteśmy dopiero na samym początku naszego małżeństwa). Uwielbiam swoje dzieciaki, ale chcialabym byc zarowno dobra matką, kochanka i żoną:) Jeśli to możliwe. wiem,że ja tak jak mąż potzrebuję seksu ( tak jakbym chciała , a nie mogła....),ale nie umiem się przełamać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach