Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu lippppppaa

Dlaczego kobietom zagranicą się podobam , a Polki mnie nie chcą ???

Polecane posty

Gość po prostu lippppppaa

To bardzo ciekawe nie sądzicie ? Dlaczego dla kobiet z Włoch gdzie mieszkam jestem atrakcyjnym fajnym facetem ? A Polki zawsze mnie olewały i nadal to robia ? :O

No to może znajdziesz jakąś ciekawa Włoszkę:P. W sumie jest tak, że ludzi pociąga to co egzotyczne będąc we Włoszech masz inną urodę niż reszta, będąc w Polsce jesteś przeciętny. Chyba, że ktoś znajdzie lepsze wytłumaczenie.:)

Gość a ja ci powiem chyba dlac
polki myslą ze to co zagraniczne to lepsze , no i ma więcej kasiory 😴

Gość IMO13709
Bo zarabiasz w wieśniackich złociakach, a Polki wola jewro.

Gość Ave Cesar
Bo polki to zimne wyrachowane suki. Niestety.

Gość ginger21
ja mam ten sam problem... nie przejmuj się ;)

Gość IMO13709
ginger21 "ja mam ten sam problem... nie przejmuj się " Znaczy, że nie chcą na ciebie Polki lecieć? :P

Gość kuuurruuuuududee
Bo Polki wyzej srają niz dupe mają :D marzy im się ksiaze z bajki ,setki wymagań ,a potem i tak biorą na męza jakies buraka :D Wystarczy wejsc na zagraniczne portale randkowe i czaty , jesli nie jestes jakos strasznie szpetny to znajdziesz towarzyszke do rozmowy ;)

"Wystarczy wejsc na zagraniczne portale randkowe i czaty , jesli nie jestes jakos strasznie szpetny to znajdziesz towarzyszke do rozmowy" no to nie musisz z polkami gadac w ogole :) po co sie wkurzac i złoscic jesli mozesz wyrwac zajebista włoszke fajna z charakteru na dodatek :) ja na twoim miejscu dała bym sobie spokoj z polkami :)

Gość jestem polkom z katowic
Z nami nie warto rozmawiać ,nic sobą nie reprezentujemy ale jestesmy fajne dupeczki :classic_cool:

W sumie trzeba się zastanowić nad sytuacją finansową we Włoszech. Moja koleżanka wyjechała tam na erazmusa i... Trafiła naprawdę na biedę... A Polkom źle się nie wiedzie.:P No ale Włochy to nie Brazylia, raczej kobiety nie szukają tam rozpaczliwie jakiegokolwiek Europejczyka byleby je zabrał ze sobą. Może chodzi więc o życie rodzinne. Może według Włoszek jesteś lepszą partią niż przeciętny Włoch.:P

Gość hmmmmjhhh
jako kobieta tez ciagle slysze za granica ( w roznych krajach) ze jestem ladna i takie tam bla bla bla, zawsz odpowiadam, ze w Pl jestem przecietna bo tam duza konkurencja :D piszcie co chcecie ale w Pl jest duzo ladnych kobiet

Gość IMO13709
Polki jedźcie do USA, tam misie pysie są dziane. My sobie Ukrainki, Białorusinki itp. sprowadzimy.

Gość Lori Anne.....
ja Ci powiem dlaczego: bo sobie to wmawiasz, albo maja inna mentalnosc tam-wiem to po sobie bo jak bylam w stanach to tez faceci na ulicy podchodzili do mnie i chcieli sie ze mna umawiac czy zdjecia robic(w pl jakos nigdy sie nie zdarzylo,zreszta cudem nie jestem-ot taka zwyczajna w miare ladna dziewczyna), po prostu nie sa tam tak powsciagliwi

Gość Zuzanna Ameliiia
Autorze - opisz sie troche dokladniej.

Gość jhajajajhahahahah
Jestescie glupie tępe strzały , koles sie pyta dlaczego kobiety w innych krajach są nim zainteresowane a polki nie ?? A wy piszecie o sobie , jestem ładna , w polszy duza konkurencja ojeju, jestem zwyczajna ladna dziewczyna 💤

Gość IMO13709
I do tego nie mają jeszcze wypranych mózgów zachodnim gównem, jak niestety Wy...

Gość Lori Anne.....
''a po cholere te zdjecia robia???? zeby sie pozniej chwalic ze co...? '' a nie wiem w sumie :P ale nie zawsze to oni robili zdjecia czasem stawali kolo mnie i kuzynki jak sie fotografowalysmy(tylko naszym aparatem), moim zdaniem to bylo po prostu mile, ale tam ludzie maja troche inaczej...np zaczepi cie ktos na ulicy ze masz swietne buty i troche sobie pogadasz, albo wujek spytal jakiegos obcego faceta czy go poczestuje papierosem i tez sobie stalismy i gadalismy :) a ktos kiedys wachlarze z takim usmieszkaiem rozdawal jak bylo bardzo goraco:)) -nie wiem z jakiej racji ale byl to swietny pomysl moim zdaniem :P jakby to okreslic...moim zdaniem sa po prostu duzo bardziej otwarci-ma to swoje wady ale ogolnie jest bardzo przyjemne:)

Gość IMO13709
Zuzia... Błagam w tył zwrot i wyjdź stąd - chyba, żę nie będziesz dawała rad, wtedy możesz zostać.

W sumie, może być to sprawa mentalności. Może Włoszki tak jak Włosi po prostu "wyrywają" podobające się im osoby na ulicy. Polki tego nie robią. Polacy też nie są tak "wylewni" jak Amerykanie i Włosi i chwała im za to! przynajmniej można iść w krótkich spodenkach i wysokich butach przez miasto nie budząc sensacji.

Gość Lori Anne.....
''jestem zwyczajna ladna dziewczyna '' nie do konca rozumiem twoj post ale to chyba jakas krytyka jest? moim zdaniem wiekszosc kobiet sie zalicza do normalnych ladnych dziewczyn:), po prostu uwazam ze ja tez -bo cudem nie jestem ale i brzydula tez wiec zostaje tylko ta kategoria;]

Gość IMO13709
To na chuj ubierasz miniówę spod której widac Ci cipę? Hipokrytki...

Gość 0101
"Znaczy, że nie chcą na ciebie Polki lecieć? " widzę, że znalazłeś braci współniedoli, IMO :)

Gość IMO13709
O już przylazła... Najpierw Zuzia teraz ta.

Gość catrrezza
Polacy kobiety i faceci mają ciagle prlowskie myslenie , jestesmy zakompleksieni , wszyscy są bee , dziwni a my super ,ale jednoczesnie polki psioczą na panow , a polacy na panie :O Nikt nas nie lubi na swiecie i my nie lubimy nikogo :O Bylo kiedys badanie w wyborczej , jedynie Francuzi darzą nas sympatią ,a reszta ma nas w dupie.

Gość Zuzanna Ameliiia
Dzien dobry IMO. Zostane i chetnie udziele jakichs rad. Tyle, ze autor o rady nie pytal. Nie czytasz dokladnie. Autor przedstawic zjawisko i czeka na inne opinie.