Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu lippppppaa

Dlaczego kobietom zagranicą się podobam , a Polki mnie nie chcą ???

Polecane posty

Gość IMO13709
Nikt nie darzy się wielką sympatią pomiędzy narodowościami.

Gość prawiczek z kocią wiarą
bo polki to dziwki i materialistki ,myslą tylko o tym zeby się nachapać kasą :D

Gość IMO13709
Zuzia - ale ty znana jesteś z tego, że przy najmniejszym zachęcającym bodźcu, zaczynasz sypać z rękawa radami jak zawodowy oszust w pokera...

BO KURWA JEST 30-STOPNI DEBILU I NIE BĘDĘ ŁAZIŁA W DŁUGICH SPODNIACH ŻEBY CI NIE STAWAŁ!

Gość IMO13709
'Ty'

Gość chcesz zarobić?
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275

""My sobie Ukrainki, Białorusinki itp. sprowadzimy." Dla nich jesteś mega kozak ja masz 20 $" wiem widziałam....miałam kiedys sasiada, kulawy menel na recje i ukrainka do niego przyjezdzała za mieszkanie ja bzykał darła sie jak swinia : o (okropne) po czym wychodziła na balkon i płakała po pijaku ze jest brzydka (juz tam nie mieszkam, wyprowadziłam sie :) )......fuuuuuu....stary oblesmy smierdzacy dziad..... a ona chyba z 20 lat młodsza ....bleeeeeeee.... fu fu fu fu ...trauma do konca zycia mi zostanie :/

Gość IMO13709
Tak, tylko jakoś faceci łażą w spodniach, tudzież szortach - chuja nie musimy pokazywać. Krówsko z gołym podpiździem lata i zła jest, że się patrzą...

Gość IMO13709
ohhhwelllka - to ona po Polsku umiała gadać, czy Ty po Rusku? A może bohaterką opowieści Ty jesteś?

Gość prawiczek z kocią wiarą
no wlasnie dlaczego wiekszosc facetów chodzi w spodniach a kobietom gorąco i musicie sie rozbierac do naga a potem jęczycie ,ze kazdy mysli o ruchaniu i waszej dupie ?

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - ja sie wypowiadam tylko tam gdzie temat uwazam za interesujacy. Jest wiele takich topikow , ktore w ogole omijam albo czytam tylko pierwszy post i wychodze z tematu bez pisania w ogole. A Ty nigdy nie korzystales z moich rad wiec nie mozesz wiedziec czy sa skuteczne.

"ohhhwelllka - to ona po Polsku umiała gadać, czy Ty po Rusku? A może bohaterką opowieści Ty jesteś?" znała polski, łamany ale dało sie ja zrozumiec... wierz m i ja bym starego dziada takiego jak on w zyciu nie dotkneła nawet patykiem... fuuu

Gość IMO13709
Zuzia - abym miał korzystać z Twoich rad musiałbym być nosiecielem wirusa HIV, właścicielem Syndromu Downa i entuzjastą Masochizmu. Dziękuje - ale postoję :P

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - nie masz racji. na moich radach ludzie zazwyczaj zle nie wychodza.

Gość IMO13709
ohhhwelllka - oczywiście żebyś niedotknęła, pewnie biedny także był. Dlatego powinnaś wyjechać do USA z koleżankami. Tam faceci są dziani i pozbawieni męskiego kręgosłupa, dlatego mogłybyście ich ugniatac jak plastelinę. My zajmiemy sie płaczliwymi laskami ze wschodu - ze współczuciem dla ich facetów oczywiście...

Gość IMO13709
Zuziu - chciałbym podpisać z Tobą umowę. Ty będziesz tworzyć swoją fikcję - bo dobra w tym jesteś, a ja będe Twym managerem.

Gość po prostu lippppppaa
czyli chodzi o kase? bo nikt nic konkretnego nie napisal :)

IMO...ja juz faceta mam wiec mi nie potrzebny koles z USA no chyba by mi dac korepetycje z jezyka angielskiego :)

Gość ginger21
Heh nie chcą mnie Polacy... chyba jestem zbyt wyemancypowana, chociaż w pewnych kwestiach strasznie konserwatywna... tak czy inaczej oni mnie nie chcę, a i ja nie chcę faceta który chcę mną sterować i będzie mi mówił co jest dla mnie lepsze... jak większość Polaków...

Gość ginger21
o matko... sory za błędy językowe...

Gość IMO13709
Ruda, a może po prostu jesteś brzydka? :D

Gość ginger21
no dla Polaków na pewno...

CHCIELIBYŚCIE ŻEBY KOBIETY ŁAZIŁY W CZARNYCH BURKACH ZAKRYTE OD DOŁU DO GÓRY JAK BIEDNE KOBIETY W IRANIE! ON IDZIE ROZEBRANY OD PASA W GÓRĘ A ONA ZAKRYTA OD GÓRY DO DOŁU I TO JESZCZE W CZARNY STRÓJ TAK, ŻE TYLKO OCZY WIDAĆ! TY MOŻESZ UBRAĆ KRÓTKIE SPODNIE A JA NIE BO CIĘ PODNIECAM? PIERDOL SIĘ!

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - podaj wiecej szczegolow jak to ma wygladac

TY MOŻESZ UBRAĆ KRÓTKIE SPODNIE A JA NIE BO CIĘ PODNIECAM? " no czesto jest tak ze jak FACET ma problem ze soba to kobieta musi go rozwiazac :P

Gość IMO13709
uki87 "CHCIELIBYŚCIE ŻEBY KOBIETY ŁAZIŁY W CZARNYCH BURKACH ZAKRYTE OD DOŁU DO GÓRY" Widzisz dupeczka - nie chcemy. Podobają sie nam wasze cycki, pupy i cipki. Jednak chcemy, żeby laseczka jak już swój otwór pokazuje - nie zanosiła się wscieklizną z tego powodu, że patrzymy.

Gość ugkughlujghlkujlk
czy zdjecia robic hehe no bez przesady , chyba chcialabys :(

Gość IMO13709
ohhhwelllka - my się nigdy nie szanowaliśmy, nieukrywając z reszta tego faktu i wszystko było cacy. Lasencje natomiast kurwą są podszyte, ale udają wielkie panie...

"my się nigdy nie szanowaliśmy, nieukrywając z reszta tego faktu i wszystko było cacy." Moze ty IMO ale znam takich co sie szanuja :)