Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hg555rfgh

jestem 27letnia dziewica i nie zamierzam czekac do 28 :/

Polecane posty

Gość hg555rfgh

bo to juz totalny wstyd bylby :(... gorzej bo mam wielu chetnych. zreszta nawet, az zanadto... nie wiem co zrobic bo mi sie podoba ktos zupelnie inny. codziennie o nim mysle i przez to nie moge sie skoncentrowac na tych, ktorzy o mnie zabiegaja. poza tym boje sie, ze oni chcieliby mnie tylko przeleciec. a tyle czekalam tylko po to by byc przeleciana to tez niezbyt dobrze. co tu robic? czekac na spotkanie z tym, ktory mi sie podoba, szukac kogos innego czy umawiac sie z tymi, ktorzy chcieliby ze mna byc bez zakochania?

Gość IMO13709
Czyli klasyczny syndrom jebanej księżniczki. W Y P I E R D A L A J!

Ja bym powalczyła o niego. Może docenić to, że jeszcze z nikim nie byłaś, tylko nie mów mu tego na starcie bo może się przestraszyć! A jak uda Ci się i będziecie razem to chociaż pierwszy raz będzie z kimś kogo kochasz, a potem cóż... Różnie może być... Ale przestaniesz być już dziewicą.:)

Gość hg555rfgh
Ale mocna reakcja! Chyba masz jakis problem na tym punkcie i cos cie ubodlo. Jak nie zamierzasz poradzic to wypadka.

"bo to juz totalny wstyd bylby" nie przejmuj się - kominiarki nie są drogie. kupisz sobie po jednej na każdą porę roku i zakryją ten paskudny napis "jestem starą dziewicą" na twoim czole :D "mam wielu chetnych. zreszta nawet, az zanadto... " i jesteś dziewicą tylko z tego powodu, że od 10 lat nie możesz wybrać z tłumu adoratorów tego jedynego... :classic_cool: rozumiem, to musi być ciężkie :O

Gość hg555rfgh
On akurat wie, ze jestem dziewica. Dziwne, ze ten mi sie podoba a inni nie...

Gość hg555rfgh
mam problem z zakochaniem sie a jak sie zakocham to na dlugo i potem mnie juz inni nie interesuja. z przyjaciolmi nie probuje tworzyc zwiazku tylko dlatego, ze jestem samotna.

No to w sumie problem z głowy:). Z facetami jest tak, że jak będzie chciał być z Tobą to pokarze zainteresowanie, jak nie no trudno. Możesz spróbować go uwodzić, niektórym kobietą wychodzi to całkiem całkiem , ale nie są one dziewicami.:P W sumie wydaje mi się, że gdyby on chciał z Tobą być to jakoś by o Ciebie zabiegał. :/ Ale nie przejmuj się. Jak nie on będzie inny. Zawsze możesz znaleźć jakiegoś faceta który Ci się podoba i spróbuj sobie ułożyć z nim życie. Jak nie ten będzie inny po co czekać z seksem tak długo jak jest antykoncepcja?:P

Gość IMO13709
Nie podpisywałem kontraktu z Kafeterią co do obowiązku udzielania rad każdej idiotce, ale dziękuję za troskę.

Gość hg555rfgh
Haha. Idiota to ty jestes bo nawet nie wiesz co to znaczy... albo raczej imbecylem :P Widac, ze cie ladne nie chca.

Gość hg555rfgh
zreszta nie bede tu nikomu ublizac i znizac sie do takiego poziomu. jak ktos chce sie wyzywac to prosze bardzo i tak mi to zwisa i powiewa. niech ci bedzie jestem idiotka z iq powyzej normy ;) co mam zreszta udowodnione. trafiles wyjatkowo dobrze :D

Gość IMO13709
Ale durna cipa z Ciebie. Jeśli nie zauważyłaś, to zdążyłaś już mi naubliżać, dlatego na "trzymanie poziomu" troche juz za późno. :D

to może ty zostań nadal dziewicą, bo możesz po utracie dziewictwa zemrzeć z żalu, że tyle czasu straciłaś.

Gość czepiacie sie
ja mam 23 lata i tez jestem dziwica i tez sie nie zapowiada na zmiane. i nie jestem dlatego, ze jestem maszkaronem/