Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie loooollllll

Na kobiety mówi się ''świnia'' w całej eurpie !! :D jestescie świniami !! haha

Polecane posty

Gość wielkie loooollllll

Siedze sobie na erotycznych kamerkach , a tam jakis koles ma opis po niemiecku '' dla świni'' i jakas laska sama napisala w opisie po angielsku ze jest chętną świnią :D:D buhaha , kiedy wy zaczniecie sie tak nazywac świnie ? Osz ale świnia idzie !!

Gość IMO13709
To juz dawno w USA było. Murzyni tak nazywają swoję Latoje - słusznie z resztą. Ruskie są jeszcze bardziej trafni w swoich okresleniach kobiet. Nazywają je - śmierdzącymi skunksami.

a wy te świnie i smierdzace skunksy chcecie bzykac :) to dopero ironia :P no ale cóz...swój do swego ciągnie :,

Gość IMO13709
Kotku, a co innego mamy bzykać? Kozy? Jak mawiają - z braku laku i kit dobry...chociaż to doprowadza do zaniżania standardów (czyt. powstania dzisiejszych kobiet).

Gość ginger21
no fakt w Niemczech świnia to zwierzę kojarzone z bogactwem i pomyślnością... coś jak u nas słoń...

Gość IMO13709
Dlatego okreslenie rosjan jest bardziej trafne - no chyba, że oni lubia skunksy...

Gość ginger21
No ja nie wiem... w czym tam się rosjanie lubują :P Ale w sumie sama byłam zdziwiona kiedy mój kumpel na urodziny kupił mi wielką pluszową świnię :P ale potem mi to wytłumaczył :P

Gość IMO13709
I widzisz ruda - kolejny sie kręci, a Ty oczywiście nadal płaczesz.

Gość ginger21
ale to był niemiec... ale traktuję go bardziej jak brata, a właściwie to siostrę :P

Gość IMO13709
Ja pier... Facet sie kręci, a Ta skutecznie go demaskulinizuje.

"Kotku, a co innego mamy bzykać? Kozy?" mozesz i kozy chłopcze :) teraz to kitu nie uświadczysz bo wszedzie platik :)

Gość //==
a na facetów mówi się "wieprz".. też mi nowość

Gość ginger21
IMO ale ja nic nie poradzę że facet mnie nie kręci... poza tym ja już mam faceta i nie ukrywam się z tym przed nikim...

Gość ginger21
dobra, idę trochę na świeże powietrze, coś poczytać... i pilnować żeby mi kaczki do ogródka nie właziły! Co za cholera mnie podkusiła żeby mieszkać nad wodą :P

Gość IMO13709
ohhhwelllka - nie chłopcuj mi tu bo pewnie jestem starszy i szacunek sie należy. Ruda - to czemu piszczysz, że Polacy Cie nie chcą, a potem okazuje się, że jednak lecą na Ciebie.

"ohhhwelllka - nie chłopcuj mi tu bo pewnie jestem starszy i szacunek sie należy." starszy? o ile?

"Ruda - to czemu piszczysz, że Polacy Cie nie chcą, a potem okazuje się, że jednak lecą na Ciebie" bo chyba sama nie wie co chce nam przekazac :P

Świnia = pizda (picka, narząd rodny e.tc.) Określenie średiowieczne. AAAłtooor WOOntka - rano ci e ćfoku widze wew dole gnilnym pod Edynburgiem!!! Z widłamy! W zembach :classic_cool:

Gość IMO13709
ohhhwelllka, ignorując rolnika powiem tak - Wy baby generalnie tak macie. Nie znałem jeszcze laski, która nie miałaby przynajmniej paru satelitów krążących wokół niej w danej chwili. Ale wszystkie one piały, że nie mają powodzenia.

"ohhhwelllka, ignorując rolnika powiem tak - Wy baby generalnie tak macie. Nie znałem jeszcze laski, która nie miałaby przynajmniej paru satelitów krążących wokół niej w danej chwili." zgadza sie :, "Ale wszystkie one piały, że nie mają powodzenia." pewnie wtedy kiedy juz wszystkie zestrzeliły i nie miały zadnego na dana chwile ;)

Gość IMO13709
ohhhwelllka - nas jest więcej, przynajmniej w wieku gdy hormony obojga płci buzują. Naturalne jest przez to, że na jedną babe będzie paru amantów. Ale pomimo tego i tak jest płacz. Czyżby amanty nie były wystarczająco super - bo takich nie bierze się w rozliczenie "atrakcyjności".

Gość ginger21
Jeszcze raz powtarzam że chłopak od pluszowej świni był Niemcem... nie spotkałam jeszcze Polaka, który by mnie chciał... no chyba że weźmiemy tego pajaca marnotrawnego z liceum...