Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To nie do wiary

Jak moze zona z pieprzyc Zycie.

Polecane posty

Gość To nie do wiary

Nie uwiezycie jak zona moze zrobic dlug i faceta w niego w pierzyc jak sie dowiedzialem o tym to myslalem ze nie usiade juz tylko przewroce ci sie.Doszlo do tego ze musze wziasc rozwod bo juz nie wyrabiam 30tys dlugu i jak sie dowiedzialem to nie wszystko sa dalsze dlugi i co ja mam zrobic bedac na rencie 1200zl miesiecznie moze poradzicie mi bo nikt mi nie moze poradzic ani pomoc normalnie szok totalny :(:(:( chyba utopie sie lub zabije co za kobiety bog stworzyl nie myslace teraz z tym dlugiem nic nie moge zrobic bo komornik mi usiadl na rente ale z innymi dlugami moge zrobic porzadek bo mnie ratuje tylko rozwod i nie bede spalaca zadnego dlugi ma ktos pomysl jak moge sie pozbyc dlugu powiem ze ten dlug 30tys zl to czynsz za mieszkanie ktore powiadomienia zostaly ukrywanie a powiem jeszcze ze zadna praca dodatkowa nie wchodzi w gre bo mam zakaz pracy :(:(:( prosz pomozcie mi lub doracie bede wdzieczny.

Gość cocla cola 81
To nie do wiary, że można być aż takim analfabetą. Ja bym cię skazała na eutanazję :O

Gość To nie do wiary
Coca cola jak bedziesz w takiej sytuacji to tak samo bedziesz pisac dziekuje za eutanazje i tak nie dlugo tam sam pojde :( a twoja pomoc sie przydala :( bo co takiem staruszkowi zostalo tylko eutanazja:(:(:( moze i ty bedziesz w takiej sytuacji i ktos ci tak samo doradzi :(:(

Gość To nie do wiary
Sorki za zla pisownie twego nicku Cocla cola 81 a jesli to twoj rocznik te 81 tos mloda/y jestes:(

Gość Jestem z toba:):)
Cocla cola 81 widac ze jestes mloda co prawda powiem ze nie wiem czy jestes kobieta czy facetem ale to nie wazne moze i ty tak bedziesz miala ze ukochana osoba wpedzi cie w takie kolosalne dlugi wtedy zobaczymy twoje zachowanie chcialabym pomoc ale sama nie wiem jak moze poszukaj bogatej kochanki co pomoze ci splacic dlugi jesli bierzesz rozwod.

Gość To nie do wiary
Jestem z toba :) moze i bym mogl poszukac bogatej kochanki ale coz moj wiek i kto by chcial 50latka :) mimo ze duchem i cialem czuje sie mlody ale panie nie szukaja staruszkow tylko mlodzieniaszkow :) wiec odpada wole inne rozwiazanie jak macie pomysla to piszcie prosze.