Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulunia134

Najlepsza przyjaciółka z moim błyml

Polecane posty

Przyjaźnie się z Anią od kąd własciwie nauczyłysmy się chodzić. Zawsze wszedzie razem, zna mnie lepiej niz ja sama siebie. Wszystkich znajomych mamy wspolnych. zawsze wspolne problemy. Nigdy mnie nie zostawila. zawsze moglam liczyc tylko na nia. Do czasu, mam 19 lat więc przyjaźnimy sie juz dosc dlugo. Byłam z pewnym chlopakiem. Nigdy nie czulam do nikogo tego co do niego, byl wyjatkowy. Okazalo sie ze spotykal sie nie tylko ze mna. Wraz z przyjaciolka postanowilysmy sie zemscic, zepsolysmy mu caly camping i samochud, Ania mowila ze go nie cierpi i ze go zniszczymy, choc wiedziala ze nadal go kocham i nie potrafie zapomniec... Wyjechalam na tydzien do siostry do niemiec jak wrocilam moj swiat sie zawalil, okazalo sie ze Ania spotyka sie teraz z tym chlopakiem. niewiem co myslec, co robic. Pomózcie.

Po prostu ona też się w nim kocha, a on wybrał ją i tyle. Będzie kilku następnych. W twoim wieku miłostki nie trwają długo i na poważnie.

Gość prowo 1/10
za bledy 🖐️

Ale to ponąć przyjaciółka, tak? Skoro wiedziala ze nadal go kocham to dlaczego tak postapiła? Jakie blędy?