Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfgdh

moja dziewczyna chce zebym przeklinal podczas stosunku

Polecane posty

Gość fghfgdh

nie wiem co mam robić, nie jestem jakimś chamem co przeklina na każdym kroku, a tym bardziej wkurza mnie jak moja dziewczyna przeklina, nie raz zwracałem jej uwagę i tłumaczyłem jej jak mi to przeszkadza, nie mówię że jestem znów taki święty i też przeklinam wśród kolegów ale nie przy niej..ale jak słyszę z jej ust przekleństwa to aż się we mnie gotuje, wtedy kojarzy mi się ze zwykła blachara spod bloku.

Gość 1990Gloria
Powiedz jej: motyla noga !

Gość ona chce slyszec
Twoj szept, gdy ja bedziesz przyciskal do poscieli "suko, jestes moja.." :)

Gość roksanaaa
"suko, jestes moja.." mm chciałabym to uslyszeć ale mój facet milczy :/

Gość Yanec
Coś w tym jest.Jedna znajoma uwielbia jak wyzywam Ją w trakcie stosunku od suk, dziwek itp. uwielbia też plucie w cipkę i tekst "wyżej dupa szmato"..

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl