Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdmk,ujk.uj.nj.

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość jdmk,ujk.uj.nj.

Cały czas robie mojemu facetowi akcje o wszystko o to że nie ma dla mnie czasu(uczy się i pracuje) o to że mnie zdradza, ja już nad tym nie panuje. Kiedyś wywinął mi jeden numer i to chyba przez to ostatnio jest coraz gorzej (chociaż i wcześniej nie była to sielanka) Ciągle się kłócimy nawet o jego matke i siostre jestem zazdrosna jak ją gdzieś zawiezie albo kupi jej prezent. Wiem to jest chore bo jak sobie wszystko przemyśle to jest mi z tym strasznie źle i żałuje ale wystarczy np spotkanie ze znajomymi i że przez jakiś czas tel.nie odbiera i w mojej głowie się dzieje,widze obrazy jak mnie zdradza, że mnie zostawi i tego tak bardzo sie boje. Co robić pomóżcie

Gość co ty masz robić tego nie wiem
ale mogę doradzić twojemu facetowi: rzuć ją jak najszybciej chłopie, bo się wykończysz! I zobaczysz, że tak będzie. Potem znajdziesz następnego - z mocnym postanowieniem, żeby się zmienić Ale gwarantuję ci powtórkę z rozrywki. Potem jeszcze kilka razy to samo. Aż w końcu może zmądrzejesz i wydoroślejesz, może życie ci dokopie,może trafisz na totalnego jelenia i pantoflarza..... kto to wie....