Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka....

SZTUCZNE WŁOSY!!!

Polecane posty

Gość brunetka....

czy dla was to stanowi problem jeśli dziewczyna ma włosy doczepione?? co sądzicie na taki temat?

Gość brunetka....
chodzi mi o włosy na głowie

Gość Niezadowolona!24
taaaa, doczep sobie wlosy, chodz codziennie na solarium, i koniecznie wscieklorozowe tipsy. wtedy bedziesz miala branie.. co tez laskom strzela do glowy ze chca sie robic takie sztuczne..

Gość brunetka....
nie chodzę na solarium chcę mieć dłuższe włosy i gęstsze . A wyżyj się na innych bo widzę że uprzedzona. ciekawe czy taka naturalna:)

Gość Niezadowolona!24
chcesz wiedziec? tipsow nie mam, na solarium nie chodze a na wlosach mam jedynie pasemka platynowe, sama swoje wlosy mam jasne wiec wyglada to ok. nie wnikam, jak chcesz miec te wlosy to sobie zrob, tylko sie tym nie chwal :P

Gość brunetka....
no ja wiem to fajnie że masz takie włosy ja bym musiała czekać długo żeby mi podrosły. Do opalenizny też nic nie mam ale nie ten tandetnej pomarańczowej. Ja mam brązowe włosy niestety krótkie

Gość sdefvergwerg
wygląda to ok ale pod warunkiem ze sie nie chwalisz ze są doczepiane :P ludzie zazdroszcza tylko naturalnych pieknych włosów, jeśli widac ze są doczepiane to zenada

Gość sdefvergwerg
na przykład znam taką jedną co ma kilka włosów na krzyz i nawet z daleka widac przyczepione ringi, nie wiem czy ona sie nie widzi w lustrze... no i doczepiane wlosy powinny byc tego samego koloru co twoje, bo z kolei inna znajoma ma swoje blond naturalne a doczepiane platynowe.... od razu rzuca sie w oczy